Повезане вести
Тегелтија именован за председавајућег Савета министара БиХ
РТС 05.12.2019
Посланици су у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ потврдили именовање Зорана Тегелтије за председавајућег Савета министара. За именовање је гласало 28 посланика, против је било осам, док су се два посланика… »
Тегелтија и званично председавајући Савета министара БиХ
Н1 Инфо 05.12.2019
Зоран Тегелтија (СНСД) званично је именован за председавајућег Савета министара БиХ, након што је његова кандидатура потврђена у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ. Од 38 присутних посланика, за Тегелтијино… »
Зоран Тегелтија именован за председавајућег Савета министара БиХ
Спутник 05.12.2019
Бивши министар финансија Републике Српске и члан СНСД Зоран Тегелтија и званично је председавајући Савета министара Босне и Херцеговине. За именовање Тегелтије гласало је 28 посланика, против је било осам, а суздржана су била… »
Од 38 посланика, 28 било за: Зоран Тегелтија званично председавајући Савета министара БиХ
Блиц 05.12.2019
Бивиши министар финансија Републике Српске, Зоран Тегелтија је и званично председавајући Савета министара Босне и Херцеговине, потврђено је на данашњој хитној седници Представничког дома Парламента Босне и Херцеговине. Од 38… »
Зоран Тегелтија именован за председавајућег Савета министара БиХ
Вечерње новости 05.12.2019
Од 38 присутних посланика, за је гласало 28, против осам, док су уздржана била два посланика. Бивши министар финансија Републике Српске и члан СНСД, Зоран Тегелтија , је и званично председавајући Савета министара Босне и… »
Тегелтија изабран за председавајућег Савета министара БиХ: Бићу привржен поштовању Дејтонског споразума
Курир 05.12.2019
Посланици у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ потврдили су именовање Зорана Тегелтије за председавајућег Савета министара. За именовање Тегелтије гласало је 28 посланика, против је било осам, а суздржана су била… »
Мандатар за састав Савета министара БиХ: Приоритети економија и владавина права
Нови магазин 05.12.2019
Мандатар за састав новог Савета министара БиХ Зоран Тегелтија (СНСД) изнео је данас експозе пред посланицима Представничког дома парламента БиХ, који би данас требало да гласа о његовом именовању за председавајућег Савета… »
Тегелтијин експозе: У фокусу економија, ЕУ пут, мигрантска криза, млади, жене и избеглице
Блиц 05.12.2019
Почела је хитна седници Представничког дома Парламента Босне и Херцеговине, на којој би Зоран Тегелтија требао да буде именован за председавајућег Савета министара Босне и Херцеговине. – Привржен сам владавини права, поштовању… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 2 сатајош 50 повезаних
Повећан водостај Велике Мораве у Свилајнцу, река све више надолази: Понтонски мост затворен за саобраћај због безбедности грађана
РИНА пре 9 сатијош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 7 сатијош 32 повезане