Povezane vesti
Džastin Timberlejk: Izvinjenje supruzi nakon fotografija sa drugom ženom
Južne vesti 05.12.2019
Getty Images Džesika Bil i Džastin Timberlejk Džastin Timberlejk se izvinio supruzi Džesiki Bil nakon objavljivanja fotografije na kojoj drži za ruku koleginicu s kojom trenutno snima film. „Pre nekoliko nedelja sam mnogo pogrešio", napisao je… »
"Previše sam popio": Poznati pevač se oglasio nakon afere o javnoj prevari supruge, kaje se jer je osramotio
Blic 05.12.2019
Planetarno popularni pevač Džastin Timberlejk oglasio se prvi put nakon što su u javnost isplivale fotografije na kojima drži za ruku glumicu Ališu Vejnvrajt - zbog čega su strani mediji pisali da je prevario dugogodišnju suprugu Džesiku Bil sa kojom ima… »
Džastin Timberlejk: Izvinjenje supruzi nakon fotografija sa drugom ženom
Danas 05.12.2019
Džastin Timberlejk se izvinio supruzi Džesiki Bil nakon objavljivanja fotografije na kojoj drži za ruku koleginicu s kojom trenutno snima filma. „Pre nekoliko nedelja sam mnogo pogrešio“, napisao je 38-godišnji glumac i pevač na Instagramu. „Popio sam… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 54 minutajoš 29 povezanih

Ništa od finala: Sinančević se neće boriti za medalju na Svetskom prvenstvu!
Hot sport pre 34 minutajoš 19 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku, izdato upozorenje za cunami
Radio 021 pre 45 minutajoš 12 povezanih

Žena ubijenog Čarlija Kirka poslala poruku njegovim neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli širom ove zemlje" (foto/video)
Pravda pre 35 minutajoš 9 povezanih