Povezane vesti
Jezivi detalji sa suđenja za ubistvo Jasmine Dominić: Svedok opisao trenutak kada je pronađeno telo, Smiljana se smejala
Kurir 05.12.2019
Na Županijskom sudu u Varaždinu danas je nastavljeno suđenje Smiljani Srnec za ubistvo njene sestre Jasmine Dominić, čije je telo 19 godina bilo sakriveno u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu. Suđenje je nastavljeno svedočenjima Josipa Križaića i… »
Svedok opisao trenutak kada je pronađen Jasminin leš u zamrzivaču, Smiljana se smejala na suđenju
Telegraf 05.12.2019
Dok je jedan svedok govorio o trenutku kada je pronađen leš u zamrzivaču, optužena se nekoliko puta nasmejala. Na Županijskom sudu u Varaždinu danas je nastavljeno suđenje Smiljani Srnec za ubistvo njene sestre Jasmine Dominić, čije je telo 19 godina… »
Vesti dana »
'Čuli su se vrisci': Putnik iz Srbije zamalo ispao kroz prozor aviona Rajanera
BBC News pre 12 minutajoš 57 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije usvojili Zakon o roditeljima negovateljima i negovateljima
RTK pre 2 satajoš 44 povezane
Đoković: Muka mi je više da pričam kada će doći 25. grend slem, voleo bih da se poštuje moj izbor
RTS pre 17 minutajoš 36 povezanih
Održan hitan sastanak zbog širenja afričke kuge svinja u Srbiji
Serbian News Media pre 4 satijoš 30 povezanih
"Nadam se da ću vam nedostajati" Oglasio se Tramp: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije"
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih