Повезане вести
Мића Јовановић одустао од продаје Мегатренда, каже да је насамарен
Нова економија 05.12.2019
Бивши власник Мегатренда Мића Јовановић изјавио је данас да је одустао од продаје тог приватног универзитета конзорцијуму који заступа Дејан Ђорђевић зато што је "насамарен”. Како преноси ТВ Прва, Јовановић је данас казао да… »
Мића Јовановић: Одустајем од продаје Мегатренда
Дневник 05.12.2019
БЕОГРАД: Власник Унивезитета Мегатренд Мића Јовановић каже да је одустао од продаје Универзитета Дејану Ђорђевићу, јер није испунио ниједну обавезу из уговора. Током дана ћу покушати да се вратим у свој кабинет. Разговараћу с… »
Мића Јовановић за РТС: Дао сам све, а нисам добио ништа
РТС 05.12.2019
Што се мене тиче, уговор са Дејаном Ђорђевићем о продаји Универзитета "Мегатренд" је раскинут и ја сам од понедељка нови–стари ректор, рекао је за РТС власник тог универзитета Мића Јовановић. У интервјуу за РТС, Мића Јовановић… »
Обрт у случају Мегатренд: Од брзопотезне продаје до повратка "насамареног" газде
Н1 Инфо 05.12.2019
Нови обрт у случају "Мегатренд". Досадашњи власник Мића Јовановић направио је пун круг - од брзопотезне продаје најстаријег приватног универзитета у Србији, преко открића Н1 да су купци непостојећи, до повратка наводно… »
Мегатренд: Неуспела продаја - у 100 и 500 речи
Радио 021 05.12.2019
Од најављене продаје вредне 56 милиона евра до тврдње да је преварен прошло је недељу дана - шта се десило са продајом Мегатренда Миће Јовановића. ФоНет/Зоран Мрђа Власник Мегатренда, Мић Јовановић Власник Мегатренда Мића… »
Шта се крије иза наводне продаје Мегатренда?
Блиц 05.12.2019
Прво је као бомба одјекнула вест да Мића Јовановић продаје Мегатренд, а данас се, након читаве недеље спекулација да се ради о фиктивној продаји, сумњи да је читав случај незаконит, чудних и нелогичних изјава обе стране… »
Слободна Европа 05.12.2019
Досадашњи власник Меатренда Мића Јовановић је за телевизију Прва да је "преварен" и да одустаје од продаје тог универзитета у Београду. Јовановић је прошле седмице објавио да је, после 30 година постојања, Мегатренд продао за… »
Нови газда нема пара: Мића Јовановић одустао од продаје Мегатренда
Вечерње новости 05.12.2019
Власник универзитета установио да нови власник Дејан Ђорђевић нема новца да му исплати прву рату. Власник Мегатренда Мића Јовановић одустао је од продаје Универзитета јер је установио да нови власник Дејан Ђорђевић нема новца да… »
Министарство просвете није обавештено о продаји "Мегатренда"
РТС 05.12.2019
Министарство просвете још није обавештено о продаји приватног Универзитета "Мегатренд", речено је "Фонету" у прес-служби тог министарства. Како је наведено, Министарство просвете једине информације о продаји "Мегатренда" има из… »
Министарство просвете није обавештено о продаји Мегатренда
Н1 Инфо 05.12.2019
Министарство просвете још није обавештено о продаји приватног Универзитета Мегатренд, речено је ФоНету у прес служби тог министарства. Како је наведено, Министарство просвете једине информације о продаји Мегатренда има из медија… »
Спутник 05.12.2019
Власник Универзитета Мегатренд Мића Јовановић каже да је одустао од продаје Универзитета Дејану Ђорђевићу, јер он није испунио ниједну обавезу из уговора. „Током дана ћу покушати да се вратим у свој кабинет. Разговараћу са… »
Мића Јовановић одустао од продаје Мегатренда: Био сам наиван, раскинућемо уговор
Н1 Инфо 05.12.2019
Власник Мегатренда Мића Јовановић рекао је да одустаје од продаје тог Универзитета, и да је преварен, преноси тв Прва. Јовановић је прошле седмице објавио да је, после 30 година постојања, Мегатренд продао за 56,1 милион евра… »
Мића Мегатренд у мегапроблему: Одустајем од продаје! Ја сам насамарен и преварен, испао сам наиван!
Курир 05.12.2019
Током дана ћу покушати да се вратим у свој кабинет. Разговараћу са адвокатима да се раскине уговор. Признајем да сам испао наиван... БЕОГРАД - Мића Јовановић открива да је преварен и да одустаје од продаје Универзитета Мегатренд… »
Мића Јовановић: Преварен сам, одустајем од продаје Мегатренда
Данас 05.12.2019
Ректор Универзитета Мегатренд Мића Јовановић изјавио је данас да је преварен и да одустаје од продаје Мегатренда као и да ће затражити раскид уговора о продаји. „Током дана ћу покушати да се вратим у свој кабинет. Разговараћу са… »
Мића одустаје од продаје Мегатренда: Испао сам наиван, Ђорђевић преварио многе
Југмедиа 05.12.2019
Мића Јовановић казао је данас за Прва ТВ и Б92 да је преварен, насамарен и да одустаје од продаје Универзитета Мегатренд. Југмедии су се после објаве о томе да је Дејан Ђорђевић, иначе рођени Лесковчанин, купио Мегатренд… »
Мића Јовановић: Одустајем од продаје Мегатренда, преварен сам!
Телеграф 05.12.2019
Јовановић наглашава да Ђорђевић није испунио ниједну обавезу из уговора и да ће тај уговор бити раскинут. Мића Јовановић изјавио је за Прва ТВ да је преварен и да одустаје од продаје Универзитета Мегатренд. Наиме, редакцији Прве… »
Вести дана »
Шта се синоћ десило у Новом Саду: „Системско насиље полиције над студентима“
Недељник пре 37 минутајош 26 повезаних
"Сјурили се на 15.: Спрат и схватили да гори испод њих" Ватра прогутала солитер у Загребу, па опет планула: Падају делови фасаде, ватрогасци унутра затекли пакао (фото)
Блиц пре 52 минутајош 43 повезане
Умрле још двије жене, укупно је 17 погинулих у пожару у Дому пензионера Тузла
Слободна Европа пре 1 сатјош 14 повезаних