Povezane vesti

Šarčević o odluci Miće Jovanovića: Ja bih na njegovom mestu prodao samo neke fakultete

Šarčević o odluci Miće Jovanovića: Ja bih na njegovom mestu prodao samo neke fakultete

Večernje novosti 05.12.2019
Ministar o odustajanju od prodaje Megatrenda saznao od novinara i prokomentarisao da je to Jovanovićevo pravo. Vest da je Mića Jovanović, rektor i vlasnik "Megatrenda", samo sedam dana nakon informacije o prodaji svog univerziteta odustao od te… »
Ministar prosvete dao biznis ideju Mići Jovanoviću: "Ja bih prodao dva-tri fakulteta, a sačuvao..."

Ministar prosvete dao biznis ideju Mići Jovanoviću: "Ja bih prodao dva-tri fakulteta, a sačuvao..."

Telegraf 05.12.2019
Prvo je izustio jedno "Jaooooo" Vest da je prof. dr Mića Jovanović, rektor i vlasnik „Megatrenda”, samo nedelju dana nakon informacije o prodaji tog privatnog univerziteta juče odustao od nje, dotakla je i Mladena Šarčevića, ministra prosvete… »
Šarčević o Megatrendu: Ja bih na njegovom mestu prodao dva, tri fakulteta, sačuvao glavnicu univerziteta i nastavio da…

Šarčević o Megatrendu: Ja bih na njegovom mestu prodao dva, tri fakulteta, sačuvao glavnicu univerziteta i nastavio da…

Blic 05.12.2019
Vest da je prof. dr Mića Jovanović, rektor i vlasnik „Megatrenda”, samo sedam dana nakon informacije o prodaji tog privatnog univerziteta juče odustao od nje, Mladen Šarčević, ministar prosvete, čuo je od novinara. Kako navodi „ Politika”… »

Vesti dana »