Povezane vesti
"Četiri godine sam čekao osvetu": Ibrahimović je tako uništio Materacija da je Deki Stanković morao da reaguje! Ibra je…
Sportal blic 05.12.2019
je govorio o svom dugogodišnjem sukobu sa . On se podsetio detalja iz vremena kada je nastupao za Juventus. - Igrali smo protiv Intera. Materaci je uleteo u mene kao ubica i povredio me. On je bio čvrst fudbaler, to je u redu, ali postoje dva načina da… »
Ibrahimović: Čekao sam na osvetu četiri godine i poslao ga u bolnicu
N1 Info 05.12.2019
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović izjavio je da je tokom igranja u Italiji bio u sukobu sa štoperom Intera Markom Materacijem i da je četiri godine čekao da se osveti Italijanu zbog teškog starta koji je načinio nad njim. Sve je počelo dok je… »
Ibrahimović konačno otkrio "tajnu" sukoba sa Materacijem: Čekao sam osvetu četiri godine, a to sam rekao i Stankoviću
Večernje novosti 05.12.2019
Ja sam ga udario potezom iz tekvonda. Poslao sam ga u bolnicu. Dejan Stanković me je svojevremeno pitao zašto sam to uradio, priča Zlatan Ibrahimović. ZLATAN Ibrahimović je pune četiri godine čekao da vrati "milo za drago" Marku Materaciju za jedan… »
Vesti dana »

Da li je baš ovo oružje korišćeno protiv građana? Vozilo s velikom crnom kutijom na krovu ubrzano napušta Beograd, snimak kruži društvenim mrežama VIDEO
Nova pre 50 minutajoš 56 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 5 satijoš 9 povezanih

Zlatibor Lončar: Netačno da je neko umro od posledica srčanog udara izazvanog „zvučnim topom“
Danas pre 1 satjoš 34 povezane

I pevač pronađen mrtav u diskoteci u Kočanima: Poginuo ceo DNK bend, porodica potvrdila vesti
Večernje novosti pre 8 minutajoš 216 povezanih