Povezane vesti

"Četiri godine sam čekao osvetu": Ibrahimović je tako uništio Materacija da je Deki Stanković morao da reaguje! Ibra je…

"Četiri godine sam čekao osvetu": Ibrahimović je tako uništio Materacija da je Deki Stanković morao da reaguje! Ibra je…

Sportal blic 05.12.2019
je govorio o svom dugogodišnjem sukobu sa . On se podsetio detalja iz vremena kada je nastupao za Juventus. - Igrali smo protiv Intera. Materaci je uleteo u mene kao ubica i povredio me. On je bio čvrst fudbaler, to je u redu, ali postoje dva načina da… »
Ibrahimović: Čekao sam na osvetu četiri godine i poslao ga u bolnicu

Ibrahimović: Čekao sam na osvetu četiri godine i poslao ga u bolnicu

N1 Info 05.12.2019
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović izjavio je da je tokom igranja u Italiji bio u sukobu sa štoperom Intera Markom Materacijem i da je četiri godine čekao da se osveti Italijanu zbog teškog starta koji je načinio nad njim. Sve je počelo dok je… »
Ibrahimović konačno otkrio "tajnu" sukoba sa Materacijem: Čekao sam osvetu četiri godine, a to sam rekao i Stankoviću

Ibrahimović konačno otkrio "tajnu" sukoba sa Materacijem: Čekao sam osvetu četiri godine, a to sam rekao i Stankoviću

Večernje novosti 05.12.2019
Ja sam ga udario potezom iz tekvonda. Poslao sam ga u bolnicu. Dejan Stanković me je svojevremeno pitao zašto sam to uradio, priča Zlatan Ibrahimović. ZLATAN Ibrahimović je pune četiri godine čekao da vrati "milo za drago" Marku Materaciju za jedan… »

Vesti dana »