Повезане вести

Ибрахимовић: Чекао сам на освету четири године и послао га у болницу

Ибрахимовић: Чекао сам на освету четири године и послао га у болницу

Н1 Инфо 05.12.2019
Шведски фудбалер Златан Ибрахимовић изјавио је да је током играња у Италији био у сукобу са штопером Интера Марком Матерацијем и да је четири године чекао да се освети Италијану због тешког старта који је начинио над њим. Све… »
"Четири године сам чекао освету": Ибрахимовић је тако уништио Матерација да је Деки Станковић морао да реагује! Ибра је сада…

"Четири године сам чекао освету": Ибрахимовић је тако уништио Матерација да је Деки Станковић морао да реагује! Ибра је сада…

Спортал блиц 05.12.2019
је говорио о свом дугогодишњем сукобу са . Он се подсетио детаља из времена када је наступао за Јувентус. - Играли смо против Интера. Матераци је улетео у мене као убица и повредио ме. Он је био чврст фудбалер, то је у реду… »
Ибрахимовић коначно открио "тајну" сукоба са Матерацијем: Чекао сам освету четири године, а то сам рекао и Станковићу

Ибрахимовић коначно открио "тајну" сукоба са Матерацијем: Чекао сам освету четири године, а то сам рекао и Станковићу

Вечерње новости 05.12.2019
Ја сам га ударио потезом из теквонда. Послао сам га у болницу. Дејан Станковић ме је својевремено питао зашто сам то урадио, прича Златан Ибрахимовић. ЗЛАТАН Ибрахимовић је пуне четири године чекао да врати "мило за драго" Марку… »

Вести дана »