Povezane vesti
"Četiri godine sam čekao osvetu": Ibrahimović je tako uništio Materacija da je Deki Stanković morao da reaguje! Ibra je…
Sportal blic 05.12.2019
je govorio o svom dugogodišnjem sukobu sa . On se podsetio detalja iz vremena kada je nastupao za Juventus. - Igrali smo protiv Intera. Materaci je uleteo u mene kao ubica i povredio me. On je bio čvrst fudbaler, to je u redu, ali postoje dva načina da… »
Ibrahimović: Čekao sam na osvetu četiri godine i poslao ga u bolnicu
N1 Info 05.12.2019
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović izjavio je da je tokom igranja u Italiji bio u sukobu sa štoperom Intera Markom Materacijem i da je četiri godine čekao da se osveti Italijanu zbog teškog starta koji je načinio nad njim. Sve je počelo dok je… »
Ibrahimović konačno otkrio "tajnu" sukoba sa Materacijem: Čekao sam osvetu četiri godine, a to sam rekao i Stankoviću
Večernje novosti 05.12.2019
Ja sam ga udario potezom iz tekvonda. Poslao sam ga u bolnicu. Dejan Stanković me je svojevremeno pitao zašto sam to uradio, priča Zlatan Ibrahimović. ZLATAN Ibrahimović je pune četiri godine čekao da vrati "milo za drago" Marku Materaciju za jedan… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 2 satajoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 24 minutajoš 2 povezane