Povezane vesti

Tri pojedinačna žarišta se spojila u "mega požar": Vatra sve bliže naseljenim mestima, Sidnej opet okovan dimom (video)

Blic 06.12.2019
Vatrogasci se i danas bore da zaustave skoro 150 požara u državi Novi Južni Vels u Australiji, a Sidnej je ponovo prekriven opasnim dimom čijem širenju doprinose jaki vetrovi. Najveći požar se formirao severno od Sidneja, saopštili su danas… »

Sidnej prekriven dimom, vatrogasci se bore sa 150 požara

Radio 021 06.12.2019
Vatrogasci se i danas bore da zaustave skoro 150 požara u državi Novi Južni Vels u Australiji, a Sidnej je ponovo prekriven opasnim dimom čijem širenju doprinose jaki vetrovi. Od izbijanja prvog požara u novembru, poginule su najmanje četiri osobe… »

Formiran "mega požar" i potpuno je van kontrole FOTO

B92 06.12.2019
Sidnej -- Nekoliko požara, used jakog vetra, spojilo se u "mega požar", koji bukti severno od Sidneja i u potpunosti je van kontrole, prenosi AFP. Lokalni zvaničnici su saopštili da vatrogasci ne mogu da ga kotrolišu. Šef vatzrogasne službe Novog… »

"Megaplamen" severno od Sidneja

RTS 06.12.2019
Oko stotinu požara bukti u australijskoj državi Novi Južni Vels, a severno od Sidneja formira se takozvani megaplamen. Više od dve hiljade vatrogasaca bori se protiv vatrene stihije koja je juče dobila na jačini. Sidnej i okolina prekriveni su… »

Australija gori, Sidnej prekriven opasnim dimom: Vatrogasci se bore sa 150 požara! (video)

Kurir 06.12.2019
Vatrogasci se i danas bore da zaustave skoro 150 požara u državi Novi Južni Vels u Australiji, a Sidnej je ponovo prekriven opasnim dimom čijem širenju doprinose jaki vetrovi. Od početka izbijanja požara u novembru, poginule su najmanje četiri… »

Borba sa požarima u Australiji, Sidnej opet u dimu

RTV 06.12.2019
SIDNEJ - Vatrogasci se i danas bore da zaustave skoro 150 požara u državi Novi Južni Vels u Australiji, a Sidnej je ponovo prekriven opasnim dimom čijem širenju doprinose jaki vetrovi. Od početka izbijanja požara u novembru, poginule su najmanje… »

Sidnej ponovo prekriven opasnim dimom koji nose jaki vetrovi, zbog plamene stihije pod rizikom pet miliona ljudi: Vatra…

Večernje novosti 06.12.2019
Od početka izbijanja požara u novembru, poginule su najmanje četiri osobe, uništeno više od 680 domova. SIDNEJ - Vatrogasci se i danas bore da zaustave skoro 150 požara u državi Novi Južni Vels u Australiji, a Sidnej je ponovo prekriven opasnim… »

'Mega požar' u blizini Sidneja

Slobodna Evropa 06.12.2019
Oko 100 požara zahvatilo je rastinje u australijskoj državi Novi Južni Vels, a najveći se formirao sjeverno od Sidneja, saopštili su danas (6. decembar) zvaničnici. Više od 2.000 vatrogasaca bori se sa vatrom, čiji se intenzitet pojačao kasno u… »

Video: Vatrogasci se bore s požarima koji prijete Sydneyu

Al Jazeera 06.12.2019
Vlasti su posebno zabrinute zbog osam požara oko Sydneya, u kojem živi gotovo pet miliona ljudi. [Fire and Rescue NSW 79 Station Ingleburn via Storyful] Vatrogasci su se borili da zaustave gotovo 150 požara u državi Novi Južni Wales dok su jaki… »

Požari se približavaju Sidneju, vatrogasci se bore protiv stotine plamena

N1 Info 06.12.2019
Vatrogasci su se u petak borili da zaustave gotovo 150 požara u državi Novi Južni Vels dok su jaki vetrovi raspaljivali plamen i ponovno opasnim dimom zaklonili Sidnej, najveći grad Australije. Od početka novembra u požarima su poginule najmanje… »

Vesti dana »