Povezane vesti

Objavljen konačni bilans, vesti su crne! Albaniju je pogodila užasna tragedija!

Alo 06.12.2019
Zamenica ministra unutrašnjih poslova Albanije Rovena Voda saopštila je juče da je 3.135 građana evakuisano, a 5.497 domova teško oštećeno posle razarajućeg zemljotresa u toj zemlji. To, kako je navela, pokazuju najnoviji podaci o pričinjenoj… »

Lažna medicinska sestra radila je kod Gorana, otkrivena je užasna prevara, a sada je pronađeno njeno mrtvo telo!

Alo 06.12.2019
U Obrovcu u Hrvatskoj sinoć je otkriveno mrtvo telo Veronike Pecolaj (26) koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dr Gorana Jusupa. Po zasada neslužbenim informacijama, uzrok smrti je gušenje, ali će tek policijskom istragom biti ustanovljene sve… »

Užas posle nezapamćenog skandala: Lažna medicinska sestra Veronika iz Obrovca pronađena mrtva

Telegraf 06.12.2019
Sumnja se da je uzrok smrti gušenje, ali će istragom biti ustanovljene sve okolnosti pod kojima je Pecolajeva preminula. U Obrovcu je sinoć otkriveno mrtvo telo Veronike Pecolaj (26), žene koja je postala poznata javnosti kada se saznalo da već… »

Smrt lažne medicinske sestre nesrećan slučaj: Veronika se ugušila hlebom?

Telegraf 06.12.2019
Lekar Goran Jusup, s kojim je Pecolaj radila u ambulanti, nije priveden, a prema nepotvrđenim informacijama policija zasad ne raspolaže saznanjima koja bi ukazivala na neko krivično delo. Obdukcija tela 26-godišnje Veronike Pecolaj, koja je sinoć… »

Lažna medicinska sestra se ugušila?! Kontroverzni doktor rekao da se udavila hlebom, pa zvao komšiju u pomoć

Kurir 06.12.2019
Hrvatsku javnost je iznenadila vest da je preminula lažna medicinska sestra Veronika Pecolaj ugušila. Policija nije želela da komentariše navode komšija da se ugušila, čekaju nalaz obdukcije, pa će nakon toga objaviti uzrok smrti. Nisu hteli ni da… »

Lažna medicinska sestra Veronika pronađena mrtva: Njenu smrt prijavio kontroverzni doktor kod kog je radila (video)

Večernje novosti 06.12.2019
U Obrovcu u Hrvatskoj pronađeno telo Veronike Pecolaj (26), koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dr Gorana Jusupa. U Obrovcu u Hrvatskoj sinoć je pronađeno telo Veronike Pecolaj (26), koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dr Gorana Jusupa… »

U zemljotresu u Albaniji evakuisano više od 3.000 ljudi

RTS 06.12.2019
Zamenica ministra unutrašnjih poslova Albanije Rovena Voda saopštila je juče da je 3.135 građana evakuisano, a 5.497 domova teško oštećeno posle razarajućeg zemljotresa u toj zemlji. To, kako je navela Rovena Voda, pokazuju najnoviji podaci o… »

Albanija: Uništeno oko 5.497 domova, evakuisano 3.135 ljudi

Studio B 06.12.2019
Zamenica ministra unutrašnjih poslova Albanije Rovena Voda saopštila je da je 3.135 građana evakuisano, a 5.497 domova teško oštećeno posle razarajućeg zemljotresa u toj zemlji. foto Tanjug/AP-PhotoHektor-Pustina To, kako je navela, pokazuju… »

"Dr Jusup i ja smo zajedno 3 godine, podmeće nam bivša": 5 meseci posle ovih izjava, nađena je mrtva

Telegraf 06.12.2019
Veronika Pecolaj je radila kao medicinska sestra u Ordinaciji u Obrovcu, iako nije imala licencu i odgovarajuće škole. Doktor Goran Jusup je priznao da ju je izvukao iz psihijatrijske bolnice na ostrvu Ugljanu i zaposlio je u svojoj ordinaciji. U… »

Strašan rasplet afere koja je tresla Hrvatsku: Doktor našao telo lažne medicinske sestre koju je zaposlio i hteo da ženi

Kurir 06.12.2019
Veronika Pecolaj, koja se predstavljala kao medicinska sestra doktora Gorana Jusupa, tragično je nastradala a njeno telo je našao upravo lekar, čija je afera zatresla Hrvatsku. Policijski službenici iz Obrovca dojavu su dobili oko 23 sata u četvrtak… »

Albanci sumiraju posledice katastrofe: Zemljotres bez krova nad glavom ostavio preko 5.000 porodica

Telegraf 06.12.2019
Hiljade ljudi evakuisano, hiljade domova oštećeno. Zamenica ministra unutrašnjih poslova Albanije Rovena Voda saopštila je juče da je 3.135 građana evakuisano, a 5.497 domova teško oštećeno posle razarajućeg zemljotresa u toj zemlji. To, kako je… »

Vesti dana »