Повезане вести

Јунакиња победе Србије над Словенијом искрена: Имала сам осећај, па сам преузела одговорност!

Јунакиња победе Србије над Словенијом искрена: Имала сам осећај, па сам преузела одговорност!

Телеграф 06.12.2019
Кристина Лишчевић је преузела одговорност на мечу који је водио наше девојке у други круг. Рукометашица Србије Кристина Лишчевић била је задовољна после изборене другу фазе на Светском првенству у Јапану. Србија је у директом… »
Морал екипе је кључна ствар: Селектор рукометашица анализирао меч са Словенкама!

Морал екипе је кључна ствар: Селектор рукометашица анализирао меч са Словенкама!

Телеграф 06.12.2019
Обрадовић истакао и да је Србија имала доста среће. Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић, после пласмана у другу фазу Светског првенства, рекао је да је морал екипе био кључан за овакав исход… »
Рукометашице Србије победиле Словенију за другу фазу СП

Рукометашице Србије победиле Словенију за другу фазу СП

Спутник 06.12.2019
Женска рукометна репрезентација Србије победила је Словенију са 29:27 (12:11) у последњем мечу групне фазе на Светском првенству у Јапану. Изабранице Љубомира Одрадовића тим тријумфом обезбедиле су другу фазу такмичења, а… »

Вести дана »