Povezane vesti
Demokrate sastavljaju predlog opoziva Trampa
Glas Amerike 06.12.2019
VAŠINGTON — Demokrate u Predstavničkom domu razmatraju kako će glasiti sadržaj optužnice protiv predsednika Donalda Trampa, pošto je predsedavajuća Predstavničkog doma Nensi Pelosi u četvrtak zatražila od odbora za pravosuđe da napiše formalni predlog… »
O Trampovoj sudbini do kraja godine: Pelosi zatražila da se napiše predlog za opoziv, predsednik SAD odmah reagovao
Blic 06.12.2019
Predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi zatražila je od predsednika Odbora za pravosuđe da napiše predlog za opoziv predsednika Donalda Trampa, navodeće da je on "zloupotrebio moć svog položaja". - Predsednik je zloupotrebio… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 45 minutajoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 4 satijoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Analitičari za Euronews Srbija: Da li Bliski istok očekuje (de)eskalaciju sukoba?
Euronews pre 10 minutajoš 54 povezane