Povezane vesti
Jedan od pet miliona: MUP i tužilaštvo i posle mesec dana ćute o napadu na našeg snimatelja
Novi magazin 06.12.2019
Udruženje "Jedan od pet miliona" saopštilo je da ni mesec dana otkako je ispred zgrade RTS u Beogradu "napadnut" snimatelj udruženja Nemanja Ristić, "niko od lica koje su studenti već identifikovali kao napadače, nije priveden niti sankcionisan". Iz… »
Jedan od pet miliona: Niko nije priveden ni sankcionisan zbog napada na Nemanju
N1 Info 06.12.2019
Udruženje "Jedan od pet miliona" saopštilo je da ni mesec dana otkako je ispred zgrade RTS u Beogradu "napadnut" snimatelj udruženja Nemanja Ristić, "niko od lica koje su studenti već identifikovali kao napadače, nije priveden niti sankcionisan". Iz… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 4 minutajoš 105 povezanih

Ima li logike: Posledice pokušaja Junajted grupe da ućutka N1 i za Vučićev račun uništi uspešni medijski biznis u Srbiji
Cenzolovka pre 4 satijoš 25 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 4 satijoš 47 povezanih