Povezane vesti
Jovanović: Stefanović polagao diferencijalne ispite da bi nostrifikovao diplomu
N1 Info 06.12.2019
Dosadašnji vlasnik Megatrenda Mića Jovanović za N1 kaže da je navodnom kupcu njegovog univerziteta Dejanu Đorđeviću verovao na reč, jer ga je, kaže, omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću. Tek nakon što su mediji otkrili da je reč o… »
Jovanović: Stefanović je bio marljiv student
Dnevnik 06.12.2019
BEOGRAD: Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović izjavio je danas za N1 da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović morao da polaže dodatne ispite pre nego što je dobio fakultetsku diplomu. On je rekao i da je priča o tome da je Stefanovića… »
"Da li sam ja bio: Omađijan?" Urnebesni niz se nastavlja: Mića Jovanović tvrdi da je Đorđeviću godinu i po dana "verovao…
Blic 06.12.2019
"Da li sam ja bio omađijan", zapitao se dosadašnji vlasnik Megatrenda Mića Jovanović o navodnom kupcu njegovog univerziteta Dejanu Đorđeviću, kome je, dodaje "verovao na reč". Ova, nadasve komična izjava data za televiziju N1 poslednja je u nizu… »
Mića megatrend: Đorđević me "omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću"
Mondo 06.12.2019
Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović izjavio je danas da je navodnom kupcu univerziteta Dejanu Đorđeviću verovao na reč, jer ga je, "omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću". Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović izjavio je danas da je navodnom… »
Mića Jovanović za N1: Đorđević me omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću
N1 Info 06.12.2019
Dosadašnji vlasnik Megatrenda Mića Jovanović za N1 je izjavio kako je navodnom kupcu njegovog univerziteta Dejanu Đorđeviću verovao na reč, jer ga je, kaže, omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću. Izvor: N1 Tek nakon što su mediji… »
Vesti dana »
Zašto su SAD dozvolile Ukrajini da koristi rakete dugog dometa unutar ruske teritorije
BBC News pre 26 minutajoš 19 povezanih
Nije htela lopta u Šmajhelovu mrežu: Srbija dominirala, ali nije uspela da se plasira u četvrtfinale Lige nacija
Danas pre 7 satijoš 8 povezanih
Peskov: Erdoganov predlog o zamrzavanju neprijateljstava u Ukrajini neprihvatljiv za Moskvu
Blic pre 7 satijoš 3 povezane