Povezane vesti

Jovanović: Stefanović polagao diferencijalne ispite da bi nostrifikovao diplomu

Jovanović: Stefanović polagao diferencijalne ispite da bi nostrifikovao diplomu

N1 Info 06.12.2019
Dosadašnji vlasnik Megatrenda Mića Jovanović za N1 kaže da je navodnom kupcu njegovog univerziteta Dejanu Đorđeviću verovao na reč, jer ga je, kaže, omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću. Tek nakon što su mediji otkrili da je reč o… »
Jovanović: Stefanović je bio marljiv student

Jovanović: Stefanović je bio marljiv student

Dnevnik 06.12.2019
BEOGRAD: Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović izjavio je danas za N1 da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović morao da polaže dodatne ispite pre nego što je dobio fakultetsku diplomu. On je rekao i da je priča o tome da je Stefanovića… »
"Da li sam ja bio: Omađijan?" Urnebesni niz se nastavlja: Mića Jovanović tvrdi da je Đorđeviću godinu i po dana "verovao…

"Da li sam ja bio: Omađijan?" Urnebesni niz se nastavlja: Mića Jovanović tvrdi da je Đorđeviću godinu i po dana "verovao…

Blic 06.12.2019
"Da li sam ja bio omađijan", zapitao se dosadašnji vlasnik Megatrenda Mića Jovanović o navodnom kupcu njegovog univerziteta Dejanu Đorđeviću, kome je, dodaje "verovao na reč". Ova, nadasve komična izjava data za televiziju N1 poslednja je u nizu… »
Mića megatrend: Đorđević me "omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću"

Mića megatrend: Đorđević me "omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću"

Mondo 06.12.2019
Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović izjavio je danas da je navodnom kupcu univerziteta Dejanu Đorđeviću verovao na reč, jer ga je, "omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću". Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović izjavio je danas da je navodnom… »
Mića Jovanović za N1: Đorđević me omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću

Mića Jovanović za N1: Đorđević me omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću

N1 Info 06.12.2019
Dosadašnji vlasnik Megatrenda Mića Jovanović za N1 je izjavio kako je navodnom kupcu njegovog univerziteta Dejanu Đorđeviću verovao na reč, jer ga je, kaže, omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću. Izvor: N1 Tek nakon što su mediji… »

Vesti dana »