Povezane vesti
Idealno rešenje za zvezdu: Na pomolu je trampa koja bi usrećila Milojevića, upravu, ali i navijače!
Hot sport 06.12.2019
Gotovo izvesno je da bi sve strane bile zadovoljne ovakvim rešenjem. Zvezdin vezni red nije baš uigran i dominantan kao što je bio prethodnih godina kada ga je nosio Nenad Krstičić. A upravo bi bivši reprezentativac mogao da se vrati u Ljutice Bogdana… »
Idealna trampa za Zvezdu: Krstičić za Kanjasa
Mozzart sport 06.12.2019
Opcija koja bi izvesno zadovoljila vodeće ljude i stručni štab srpskog šampiona. Hose Kanjas u AEK, Nenad Krstičić u Crvenu zvezdu. Čini se idealna trampa za srpskog šampiona. Kako piše grčki sportski list Sportday, atinski klub je zainteresovan za… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Svet na ivici, Rusija ima plan za Iran: Dok Amerika vaga poteze, Putin povlači ključni potez
Večernje novosti pre 7 minutajoš 33 povezane
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 47 minutajoš 43 povezane