Повезане вести

Вучић после представљања нових хеликоптера: Они су чувари наше земље, нашег неба (фото)

Вучић после представљања нових хеликоптера: Они су чувари наше земље, нашег неба (фото)

Вечерње новости 07.12.2019
Председник је честитао грађанима Србије и Војсци Србије након обиласка нових хеликоптера Војске Србије. Председник Вучић је честитао грађанима Србије и Војсци Србије након обиласка нових хеликоптера Војске Србије. Србија ово… »
Представљено 14 нових хеликоптера Војске Србије (ФОТО)

Представљено 14 нових хеликоптера Војске Србије (ФОТО)

Политика 07.12.2019
Први пут у јавности „летећи тенкови” Ми-35, председник Србије Александар Вучић рекао да ће и догодине стићи „одређене ствари”. На војном аеродрому „Пуковник пилот Миленко Павловић” у Батајници су, у присуству председика Србије… »
Ово повећава способност Војске Србије у потпуности: Вучић на презентацији нових хеликоптера

Ово повећава способност Војске Србије у потпуности: Вучић на презентацији нових хеликоптера

Телеграф 07.12.2019
Презентација хеликоптера Ми-35, Х-145М и Ми-17 одржава се на аеродрому "Пуковник Миленко Павловић" у Батајници. Нови хеликоптери Војске Србије, међу којима су и руски Ми-35 који су недавно допремљени у земљу, представљени су… »
Вучић на представљању хеликоптера: Овако војска никада није била опремљена

Вучић на представљању хеликоптера: Овако војска никада није била опремљена

Н1 Инфо 07.12.2019
"Србија никада ово није имала", изјавио је председник Србије Александар Вучић на представљању нових хеликоптера Војске Србије. Извор: Н1 То су, рекао је он на Аеродрому "Пуковник Миленко Павловић" у Батајници, на представљању… »
Ево на чему нам сви завиде! Представљени летећи тенкови: Руски хеликоптери Ми-35 нова снага Војске Србије (видео)

Ево на чему нам сви завиде! Представљени летећи тенкови: Руски хеликоптери Ми-35 нова снага Војске Србије (видео)

Правда 07.12.2019
Нови хеликоптери Војске Србије, међу којима су и руски Ми-35 који су недавно допремљени у земљу, представљени су данас јавности на аеродрому у Батајници, у присуству председника Александра Вучића. Руски Ми-35 хеликоптери важе… »
Вучић на презентацији хеликоптера: Србија ово никада није имала

Вучић на презентацији хеликоптера: Србија ово никада није имала

РТС 07.12.2019
Презентација нових хеликоптера Ми-35М, Х-145М и Ми-17 којима је опремљена Војска Србије одржана је на аеродрому "Пуковник Миленко Павловић" у Батајници. Када се погледа како машине изгледају, јасно је зашто за њих кажу да су… »
Вучић: Војска овако никад није била опремљена

Вучић: Војска овако никад није била опремљена

Данас 07.12.2019
„Србија никада ово није имала“, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић на представљању нових хеликоптера Војске Србије. То су, рекао је он на Аеродрому „Пуковник Миленко Павловић“ у Батајници, на представљању… »
Вучић поручио из батајнице: Сада имамо довољно снаге за одвраћање од агресије

Вучић поручио из батајнице: Сада имамо довољно снаге за одвраћање од агресије

Курир 07.12.2019
Обезбеђивањем нових хеликоптера наса војска ће имати довољне снаге за одвраћање од агресије на нашу земљу, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић на представљању нових хеликоптера Војске Србије, међу којима су… »
Представљени нови војни хеликоптери у Батајници

Представљени нови војни хеликоптери у Батајници

Слободна Европа 07.12.2019
Нови руски хеликоптери Ми-35, Ми-17 и западноевропски Х-145 Ербас за Ратно ваздухопловство и противваздушну одбрану Војске Србије представљени су 7. децембра на војном аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић" у Батајници код… »

Вести дана »