Povezane vesti
Bez velike pompe i glamura: Lepa Brena slavi 28 godina braka sa Bobom, a ovako će se opustiti!
Kurir 07.12.2019
Lepa Brena i Boba Živojinović danas slave 28 godina provedenih pod bračnim zavetima. "Mi to proslavaljamo veoma lako i jednostavno. Volim da su sva moja deca na okupu sa nama, sa njihovim devojkama i suprugama, Aleksandrom koja je sada sa nama… »
Brena i Boba slave 28 godina braka: Porodica na okupu, toči se šampanjac! Folk diva poručuje: "Ja sam srećna žena" (video)
Blic 07.12.2019
Pevačica kaže da na dan kada je bivšem teniseru izgovorila sudbonosno “da” voli da okupi sinove i njihove nežnije polovine za stolom i tako proslavi. Decembar u domu Živojinovića je mesec slavlja. Jedno od njih je godišnjica braka, koju Brena i… »
Vesti dana »

U Srbiji danas Dan žalosti: Najmanje 59 mrtvih u nezapamćenoj tragediji u Severnoj Makedoniji
Dnevnik pre 15 minutajoš 36 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 45 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 45 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 45 minutajoš 8 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih