Повезане вести

Бивши играч Партизана јасан: Хоћу у Звезду!

Бивши играч Партизана јасан: Хоћу у Звезду!

Вечерње новости 07.12.2019
Звезда је мој дечачки сан. Одувек сам био навијач Звезде и доста људи је то знало. Није била то тајна ни у Партизану - поручио је Бирманчевић. Црвена звезда је заинтересована да у своје редове доведе Вељка Бриманчевића из… »
Некадашњи фудбалер Партизана нема дилему: "Чуо сам да ме Звезда тражи, баш бих волео!"

Некадашњи фудбалер Партизана нема дилему: "Чуо сам да ме Звезда тражи, баш бих волео!"

Спортске.нет 07.12.2019
Каже да би му дечачки сан био испуњен. Црвена звезда трага за крилним нападачима, као и у сваком прелазном року у претходних неколико година, а најновија мета јесте фудбалер Чукаричког, Вељко Бирманчевић. Вељко је дете… »
Вељко Бирманчевић: Хоћу у Звезду! У Партизану су сви знали за кога навијам!

Вељко Бирманчевић: Хоћу у Звезду! У Партизану су сви знали за кога навијам!

Хот спорт 07.12.2019
Велика жеља Црвене звезде је крилни нападач Чукаричког Вељко Бирманчевић, а он се сада огласио о интересовању клуба за који навија од малена. Ако се пита Вељко Бирманчевић следећа станица је ‘Љутице Богдана’. Крилни нападач… »
"Звезда је мој дечачки сан": Партизан је у њему видео играча за будућност, али он уопште не крије да воли црвено-беле!

"Звезда је мој дечачки сан": Партизан је у њему видео играча за будућност, али он уопште не крије да воли црвено-беле!

Спортал блиц 07.12.2019
Млади фудбалер Чукаричког, жели да пређе у ове зиме и нада се свим срцем да ће се клубови договорити око трансфера. Јасно је да се чека и миг навијача Црвене звезде, који нису за довођење некадашњих играча Партизана, али је… »
Огласио се и Бирманчевић, "гори" од жеље да пређе у Звезду: Даће бог да будем црвено-бели!

Огласио се и Бирманчевић, "гори" од жеље да пређе у Звезду: Даће бог да будем црвено-бели!

Телеграф 07.12.2019
Дете Партизана на прагу преласка у Звезду. Где има дима, има и ватре, а жар је, након спекулација о трансферу Бирмначевића у Звезду, распирио фудбалер Чукаричког изјавом да је и "као играч Партизана био присталица клуба са… »
Бирманчевић јасан и гласан: Желим у Црвену звезду

Бирманчевић јасан и гласан: Желим у Црвену звезду

Моззарт спорт 07.12.2019
Навијач сам клуба са Маракане, знали су то и у Партизану, каже фудбалер Чукаричког. Што се тиче Вељка Бирманчевића, никаква дилема не постоји. Млади фудбалер Чукаричког жели да пређе у Црвену звезду ове зиме и нада се свим срцем… »
Бирманчевић без увијања: Хоћу у Звезду!

Бирманчевић без увијања: Хоћу у Звезду!

Мондо 07.12.2019
Крилни нападач Чукаричког не крије да му је сан да заигра у црвено-белом дресу. Крилни нападач Чукаричког не крије да му је сан да заигра у црвено-белом дресу. Поникао је у Партизану, стигао и до дреса првог тима, али сан му је… »

Вести дана »