Povezane vesti
Kurti: Tri principa za nastavak dijaloga
N1 Info 07.12.2019
Kandidat za premijera Kosova Aljbin Kurti je na skupu u Berlinu pod nazivom "Balkanski dijalozi" izneo svoja tri principa za nastavak dijaloga, prenosi portal Kosovo Onlajn. On je naveo da ne želi predsednika Srbije Aleksandra Vučića za stolom… »
Vučić o 3 kurtijeva principa: "Samo jednu metu imaju i ovde i u Prištini, slučajno sam to ja"
Blic 07.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Aljbin Kurti sa svoja tri principa za dijalog, počeo da se bavi kadrovskim pitanjima u Beogradu, ali i da je "očigledno da se u Pritšini vodi ista kampanja protiv njega kakva se vodi i u… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 26 minutajoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 25 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 1 satjoš 42 povezane