Povezane vesti

Vučićeva poruka na UNESKO-vom Tviteru: Vreme je da sve naše države brane svoja prava, da zaštite kulturno nasleđe (video)

Vučićeva poruka na UNESKO-vom Tviteru: Vreme je da sve naše države brane svoja prava, da zaštite kulturno nasleđe (video)

Večernje novosti 07.12.2019
Na zvaničnom Tviter nalogu UNESKO-a , u okviru kampanje “Biram mir”, pojavio se snimak gde govori predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na zvaničnom Tviter nalogu UNESKO-a , u okviru kampanje “Biram mir”, pojavio se snimak gde govori predsednik… »
Vučićeva poruka na UNESKO-vom tviteru

Vučićeva poruka na UNESKO-vom tviteru

RTV 07.12.2019
PARIZ - UNESKO je danas, u okviru kampanje "Biram mir", objavio video poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u kojoj je pozvao sve zemlje sveta da štite svoja prava i kulturno nasleđe. "Vreme je za sve naše zemlje, u doba multilateralizma, da… »
Predsednik Vučić oglasio se na Tviteru u kampanji Uneska Ja biram mir: Vreme je da zaštitimo naše kulturno nasleđe video

Predsednik Vučić oglasio se na Tviteru u kampanji Uneska Ja biram mir: Vreme je da zaštitimo naše kulturno nasleđe video

Kurir 07.12.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Tviteru u okviru kampanje #Ja biram mir (#I choose peace) organizacije Unesko, koja ju je pokrenula sa ciljem da se ukaže na to koliko je mir važan za svet u kojem živimo i da ideja o… »
UNESKO objavio Vučićevu poruku

UNESKO objavio Vučićevu poruku

RTS 07.12.2019
U okviru kampanje "Biram mir", UNESKO je na Tviter profilu objavio poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Sada je vreme za naše zemlje, u vremenu multilateralizma, da branimo naša prava i da zaštitimo kulturno nasleđe i sve ostalo. I zbog… »

Vesti dana »