Повезане вести

Тевез открио детаље са “Олд Трафорда”: Сви су возили “ферари”, исмевали су ме што долазим у клупском “аудију”

Тевез открио детаље са “Олд Трафорда”: Сви су возили “ферари”, исмевали су ме што долазим у клупском “аудију”

Вечерње новости 07.12.2019
Аргентинац признао да је имао велике проблеме са саиграчима због аутомобила и да га је Руни тада спасао. Уочи градског дербија Манчестера између Јунајтеда и Ситија играч који је носио дресове оба клуба, Карлос Тевез је дао… »
Невиђени снобови! Тевез: Саиграчи у Јунајтеду су ме толико малтретирали када сам дошао, да ми је Вејн Руни дао ламборгини!

Невиђени снобови! Тевез: Саиграчи у Јунајтеду су ме толико малтретирали када сам дошао, да ми је Вејн Руни дао ламборгини!

Спортал блиц 07.12.2019
Аргентински нападач Карлос Тевез открио је невероватан детаљ из његове каријере у Манчестер јунајтеду. Стигавши на позајмицу у славни клуб са "Олд Трафорда", која је прерасла у двогодишњу сарадњу укључујући и титулу у Лиги… »
Тевез отворио душу: Смејали су ми се на првом тренингу Манчестера, а Руни ми је због тога поклонио Ламборџини

Тевез отворио душу: Смејали су ми се на првом тренингу Манчестера, а Руни ми је због тога поклонио Ламборџини

Хот спорт 07.12.2019
Карлос Тевез је са Вејном Рунијем чинио експлозиван нападачки пар у тиму Алекса Фергусона. Освојили су све што су могли да освоје у сезони 2008. Двојац је тада искоао пријатељство које трајте и и данас. У интервјуу ЕСПН-у… »

Вести дана »