Повезане вести

Милошевић пресекао спекулације о одласку из Партизана: Трудићу се да мало смирим главу, план је да останем до краја уговора

Милошевић пресекао спекулације о одласку из Партизана: Трудићу се да мало смирим главу, план је да останем до краја уговора

Вечерње новости 07.12.2019
Трудим се да у што краћем периоду оформим тим који ће се борити за титулу и отићи још даље у Европи, каже Саво. ПАРТИЗАН можда и може са свим и сваким, али не може против - себе! Фудбалери Саве Милошевића су ове сезоне показали… »
Саво проговорио о свом статусу у Партизану: Дошао сам да останем до краја уговора

Саво проговорио о свом статусу у Партизану: Дошао сам да останем до краја уговора

Телеграф 07.12.2019
Тренер црно-белих има дугорочне планове са клубом. Фудбалери Партизана прилику за поправни после пораза од Напретка имају против Рада на Бањици у дуелу 20. кола Супер лиге који се у игра недељу од 13.30. Пре самог меча на… »
Саво Милошевић детектовао још један проблем: Нема заједништва у Партизану, биће болних одлука

Саво Милошевић детектовао још један проблем: Нема заједништва у Партизану, биће болних одлука

Моззарт спорт 07.12.2019
„То није кажњавање, већ процес селекције екипе“, уверава тренер црно-белих и признаје да је пренаглио изјавом после пораза од Напретка. Двапут се опраштао од титуле. У среду вече је изјавом како ће и његов статус бити пиод… »
Милошевић: Желим да радим дугорочно, трудићу се да смирим главу! Тренер Партизана најављује резове

Милошевић: Желим да радим дугорочно, трудићу се да смирим главу! Тренер Партизана најављује резове

Хот спорт 07.12.2019
Фудбалери Партизана у матине термину од 13.30 играју на Бањици утакмицу против Рада. Саво Милошевић је пред меч изнео своја очекивања на конференцији за медије. На конференцији је у фокусу био недавни неуспех против Напретка, а… »
Милошевић: Трудићу се и ја да смирим главу, екипи недостаје заједништво...

Милошевић: Трудићу се и ја да смирим главу, екипи недостаје заједништво...

Мондо 07.12.2019
"План је да радим дугорочно", рекао је тренер црно-белих након што су се главе у Хумској охладиле и ситуација сагледала присебније. "План је да радим дугорочно", рекао је тренер црно-белих након што су се главе у Хумској охладиле… »
„Нисам љут, више ми је жао играча” Саво Милошевић поново без длаке на језику: Нема заједништва у Партизану!

„Нисам љут, више ми је жао играча” Саво Милошевић поново без длаке на језику: Нема заједништва у Партизану!

Спортал блиц 07.12.2019
Саво Милошевић, тренер фудбалера Партизана, после пораза од Напретка, спустио је лопту и у најави меча који црно-бели играју у недељу против Рада од 13.30 у гостима, најавио је да му је план да остане на тренутној позицији до… »

Вести дана »