Povezane vesti

Đurić u Tirani na skupu o regionalnoj saradnji

Večernje novosti 08.12.2019
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne strane tokom boravka u Tirani, na marginama konferencije, obavlja brojne sastanke sa predstavnicima političkih partija na KiM i iz regiona. Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne strane i direktor… »

Dijalog ispod radara - tema sastanka u Tirani i dalje nepoznata

N1 Info 08.12.2019
Fotografija na kojoj direktor kancelarije za Kosovo Marko Đurić sedi za stolom sa predstavnicima Pokreta Samoopredeljenje, Demokratskog saveza Kosova i Alijanse za budućnost Kosova izazvala je veliku pažnju javnosti i u Beogradu i u Prištini. Iako… »

Marko Đurić u Tirani

B92 08.12.2019
Tirana -- Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić učestvuje do 9. decembra u Tirani na okruglom stolu posvećenom regionalnoj saradnji. Đurić će tokom boravka u Tirani, na marginama konferencije, imati brojne sastanke s predstavnicima političkih… »

Kossev: Đurić i Svečla u Tirani na okruglom stolu

Novi magazin 08.12.2019
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo Marko Đurić i član Predsedništva kosovskog Pokreta Samoopredeljenje, Đeljalj Svečla, između ostalih, sastali su se sinoć u Tirani kako bi učestvovali na okruglom stolu Saveta za inkluzivno upravljanje… »

Kancelarija za Kosovo: Đurić u Tirani sa brojnim političkim predstavnicima

Slobodna Evropa 08.12.2019
Potprеdsеdnik Glavnog odbora Srpskе naprеdnе stranе (SNS) i dirеktor Kancеlarijе za Kosovo Marko Đurić tokom boravka u Tirani na okruglom stolu posvećenom regionalnoj saradnji, ima brojne sastanke sa predstavnicima političkih stranaka iz… »

Ðurić u Tirani na skupu o regionalnoj saradnji

Vesti online 08.12.2019
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić učestvuje od danas do 9. decembra u Tirani na okruglom stolu posvećenom regionalnoj saradnji. Đurić će tokom boravka u Tirani, na marginama… »

Đurić u Tirani na skupu o regionalnoj saradnji

RTV 08.12.2019
TIRANA - Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne strane i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić učestvuje od danas do 9. decembra u Tirani na okruglom stolu posvećenom regionalnoj saradnji. Đurić će tokom boravka u Tirani, na… »

Đurić u Tirani na skupu o regionalnoj saradnji: Brojni sastanci s predstavnicima političkih partija iz regiona

Kurir 08.12.2019
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne strane i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić učestvuje od danas do 9. decembra u Tirani na okruglom stolu posvećenom regionalnoj saradnji. Đurić će tokom boravka u Tirani, na marginama… »

Marko Đurić sastao se u Tirani sa poslanikom Samoopredeljenja Svečlom

Danas 08.12.2019
Član predsedništva pokreta Samoopredeljenje (PS) i poslanik novog saziva Skupštine Kosova Dželjalj Svečla sastao se u Tirani sa direktorom kancelarije za Kosovo i Metohiju u Vladi Srbije Markom Đurićem. Portal gazetaexpress.com piše da je sastanak… »

Đurić u Tirani na skupu o regionalnoj saradnji

Blic 07.12.2019
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne strane i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić prisustvuje od danas do 9. decembra u Tirani okruglom stolu posvećenom regionalnoj saradnji. Đurić tokom boravka u Tirani, na marginama… »

Kancelarija za KiM: Đurić na marginama okruglog stola u Tirani i sa predstavnicima sa KiM

Danas 07.12.2019
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne strane i direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Marko Đurić prisustvuje od 7. do 9. decembra u Tirani okruglom stolu posvećenom regionalnoj saradnji, potvrđeno je večeras za KoSSev u Kancelariji za… »

Vesti dana »