Povezane vesti
Kurs odvikavanja od pušenja
Dnevnik 08.12.2019
Petodnevni kurs odvikavanja od pušenja počinje danas od 18 časova u Domu zdravlja “Novi Sad”, Rumenačka 102. Obuka je besplatna, a zainteresovani mogu da se prijave na telefon: 064/8088120, mejl: cpznovisadgmail.com ili lično na pomenutoj adresi. K. I. I.… »
Počinje sa radom nova grupa za odvikavanje od pušenja
Radio 021 08.12.2019
Nova radna grupa za odvikavanje od pušenja će se formirati u ponedeljak, 9. decembra u Domu zdravlja "Novi Sad", objekat u Rumenačkoj 102. Svi zainteresovani mogu doći u 18 časova u Dom zdravlja u Rumenačkoj ulici. Prijave su moguće i na broj telefona… »
DOM ZDRAVLJA: Od ponedeljka nova grupa za odvikavanje od pušenja
Moj Novi Sad 08.12.2019
Nova radna grupa za odvikavanje od pušenja će se formirati 9. decembra u Domu zdravlja "Novi Sad", u ambulanti u Rumenačkoj 102. Odvikavanje traje pet dana i besplatno je, a grupa će biti formirana u ponedeljak u 18 časova. Možete se prijaviti na telefon… »
Vesti dana »
Ministar (ne)kulture: “Možete da me povučete za taj Generalštab” (VIDEO)
Luftika pre 7 minutajoš 21 povezana
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 52 minutajoš 22 povezane
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 52 minutajoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Razgovori o ugovoru sa Azerbejdžanom za izgradnju gasne elektrane kod Niša
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 21 povezana
Oblačno i svežije, kiša češća na jugu – postepena stabilizacija do kraja sedmice
OK radio pre 4 satijoš 25 povezanih