Povezane vesti

"Meni su Nemci ubili tetku, treba li da Merkelovoj uradim carski rez tupim nožem": Vedrana pitala predsednika da li može…

"Meni su Nemci ubili tetku, treba li da Merkelovoj uradim carski rez tupim nožem": Vedrana pitala predsednika da li može…

Večernje novosti 09.12.2019
U studiju TV Pink su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Vedrana Rudan i Milomir Marić. Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras u emisiji kakvu do sada niste videli, bira najvažniju objavu nedelje na Tviteru… »
Rudan pitala Vučića zašto se Srbija naoružava i plaši li se Hrvata: Predsednik je jednostavnim pitanjem sve objasnio!

Rudan pitala Vučića zašto se Srbija naoružava i plaši li se Hrvata: Predsednik je jednostavnim pitanjem sve objasnio!

Kurir 09.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije hteo u Zagreb na kongres EPP da ne bi dolivao ulje na vatru, u inače već pregrejanog atmosferi zbog mogućnosti njegovog dolaska. On je to rekao na opasku Vedrane Rudan da je pogrešio što ipak nije… »
Vučić o opoziciji: Ne vidim nikakvu strategiju! Nije samo Boško kriv! Rudan: Iza protesta su Amerikanci

Vučić o opoziciji: Ne vidim nikakvu strategiju! Nije samo Boško kriv! Rudan: Iza protesta su Amerikanci

Kurir 09.12.2019
Ne vidim nikakvu strategiju opozicije i ne mislim da je za promociju nasilja u politici i agresivnu formu protesta kriv samo Boško Obradović, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom pokušaja upada dela opozicije u Skupštinu Srbije. On… »

Vesti dana »