Povezane vesti
Kim otvorio novo skijaško odmaralište: Presekao je crvenu traku i pohvalio vojnike koji su gradili! (video)
Kurir 09.12.2019
Severnokorejski lider Kim Džong Un otvorio je novo skijalište i planinsko odmaralište Jangdok koje je namenjeno za, kako je rekao, uživanje u visokom nivou civilizacije u socijalizmu. Kim je presekao traku na ceremoniji otvaranja rekreativnog skijaškog… »
Sjevernokorejski vođa otvorio novi skijaški centar
Slobodna Evropa 09.12.2019
Sjevernokorejski lider Kim Džong Un otvorio je novo planinsko odmaralište da bi ljudi uživali u "civilizaciji na visokom nivou pod socijalizmom", javili su državni mediji, u pokušaju da država ostvari prihod za slabu ekonomiju uprkos sankcijama. Državna… »
Vesti dana »
Sunce ponovo preuzima primat: za vikend pretežno suvo i toplo
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 26 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 1 satjoš 40 povezanih
VJT: Podignuta optužnica za pokušaj ubistva u Elektrotehničkoj školi u Novom Sadu
Pravo u centar pre 43 minutajoš 18 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 8 minutajoš 101 povezana
Uhapšen maloletnik, sumnja se da je od vlasnika više objekata pokušao da iznudi dva miliona evra
N1 Info pre 38 minutajoš 15 povezanih