Povezane vesti
Pošao sam sa unukom u bolnicu i saznao da Ekrem nije živ. Moj zet izdahnuo dozivajući sina, bolje da sam ja stradao: Potresna…
Večernje novosti 09.12.2019
Nezir Alimanović iz sela Vinarce kod Leskovca seća se jezive nesreće: U travi kraj puta bio je i moj unuk Kristijan. Krvi je bilo na sve strane. DOK sam sa unukom gurao pokvareni auto, iznenada sam video jako svetlo. Usledio je snažan udarac. Odleteo sam… »
Potresno! Čuo sam pokojnog zeta kako doziva svog sina: Porodica gurala pokvareni auto, pokosio ih pijani vozač
Kurir 09.12.2019
- Dok sam sa unukom gurao pokvareni auto, iznenada sam video jako svetlo. Usledio je snažan udarac. Odleteo sam u šanac pored puta. Jedno vreme sam bio ošamućen i nisam znao šta se dešava. Samo sam, kao kroz maglu, čuo mog pokojnog zeta Ekrema, koji je… »
Mrtav pijan naleteo na porodicu! Stravičnu tragediju u Nišu izazvao vozač sa 1,06 promila!
Kurir 09.12.2019
N. S. (27) iz Niša, vozač BMW koji je izazvao težak udes na putu Niš-Orljane u kome je poginuo E. A. (49) iz Leskovca, a povređeni su njegov sin K. A. (23) i tast N. A. (71), imao je 1,06 promila alkohola u krvi u trenutku nesreće. Podsetimo, stravična… »
Vesti dana »

(Video) Suboticu pogodilo žestoko nevreme: Vetar rušio stabla, građani u mraku stiže novi udar na ostatak Srbije
Dnevnik pre 40 minutajoš 24 povezane

Putin spreman da se odrekne dela teritorije?! Upravo stigle ključne vesti! Evo šta je predsednik Rusije ponudio Ukrajini za konačni kraj krvavog sukoba!
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane

Benjamin Netanjahu: Odmah početi pregovore o oslobađanju talaca
Politika pre 45 minutajoš 35 povezanih

CIK u Prištini odbio zahtev Srpske liste za učešće na izborima; Reakcija Beograda: Ništa nije gotovo
Sputnik pre 1 satjoš 21 povezana