Povezane vesti

Pošao sam sa unukom u bolnicu i saznao da Ekrem nije živ. Moj zet izdahnuo dozivajući sina, bolje da sam ja stradao…

Pošao sam sa unukom u bolnicu i saznao da Ekrem nije živ. Moj zet izdahnuo dozivajući sina, bolje da sam ja stradao…

Večernje novosti 09.12.2019
Nezir Alimanović iz sela Vinarce kod Leskovca seća se jezive nesreće: U travi kraj puta bio je i moj unuk Kristijan. Krvi je bilo na sve strane. DOK sam sa unukom gurao pokvareni auto, iznenada sam video jako svetlo. Usledio je snažan udarac. Odleteo… »
Potresno! Čuo sam pokojnog zeta kako doziva svog sina: Porodica gurala pokvareni auto, pokosio ih pijani vozač

Potresno! Čuo sam pokojnog zeta kako doziva svog sina: Porodica gurala pokvareni auto, pokosio ih pijani vozač

Kurir 09.12.2019
- Dok sam sa unukom gurao pokvareni auto, iznenada sam video jako svetlo. Usledio je snažan udarac. Odleteo sam u šanac pored puta. Jedno vreme sam bio ošamućen i nisam znao šta se dešava. Samo sam, kao kroz maglu, čuo mog pokojnog zeta Ekrema… »
Mrtav pijan naleteo na porodicu! Stravičnu tragediju u Nišu izazvao vozač sa 1,06 promila!

Mrtav pijan naleteo na porodicu! Stravičnu tragediju u Nišu izazvao vozač sa 1,06 promila!

Kurir 09.12.2019
N. S. (27) iz Niša, vozač BMW koji je izazvao težak udes na putu Niš-Orljane u kome je poginuo E. A. (49) iz Leskovca, a povređeni su njegov sin K. A. (23) i tast N. A. (71), imao je 1,06 promila alkohola u krvi u trenutku nesreće. Podsetimo… »

Vesti dana »