Povezane vesti
Pošao sam sa unukom u bolnicu i saznao da Ekrem nije živ. Moj zet izdahnuo dozivajući sina, bolje da sam ja stradao: Potresna…
Večernje novosti 09.12.2019
Nezir Alimanović iz sela Vinarce kod Leskovca seća se jezive nesreće: U travi kraj puta bio je i moj unuk Kristijan. Krvi je bilo na sve strane. DOK sam sa unukom gurao pokvareni auto, iznenada sam video jako svetlo. Usledio je snažan udarac. Odleteo sam… »
Potresno! Čuo sam pokojnog zeta kako doziva svog sina: Porodica gurala pokvareni auto, pokosio ih pijani vozač
Kurir 09.12.2019
- Dok sam sa unukom gurao pokvareni auto, iznenada sam video jako svetlo. Usledio je snažan udarac. Odleteo sam u šanac pored puta. Jedno vreme sam bio ošamućen i nisam znao šta se dešava. Samo sam, kao kroz maglu, čuo mog pokojnog zeta Ekrema, koji je… »
Mrtav pijan naleteo na porodicu! Stravičnu tragediju u Nišu izazvao vozač sa 1,06 promila!
Kurir 09.12.2019
N. S. (27) iz Niša, vozač BMW koji je izazvao težak udes na putu Niš-Orljane u kome je poginuo E. A. (49) iz Leskovca, a povređeni su njegov sin K. A. (23) i tast N. A. (71), imao je 1,06 promila alkohola u krvi u trenutku nesreće. Podsetimo, stravična… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: FBI objavio novi snimak i fotografije osumnjičenog, upućen hitan apel građanima
NIN pre 9 minutajoš 33 povezane

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih

Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška; Varšava zatvorila sve granične prelaze sa Belorusijom
RTS pre 1 satjoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 54 minutajoš 21 povezana

Govor Saše matića rasplakao javnost Pevač se obrati ćerki Tari, a onda je na gala slavlju nastao muk
Alo pre 4 minutajoš 17 povezanih