Povezane vesti
Od jačeg ima jači! Luna Đogani brani oca: Protiv ovog muškarca je podigla tužbu!
Kurir 09.12.2019
Luna Đogani odlučila je da se zauzme za svog oca Gagija Đoganija koji trpi uvrede od Vladimira Tomovića, pa je donela bitnu odluku. Naime, pevačica je podnela tužbu protiv Crnogorca. "Sa mnogim učesnicima "Zadruge 3" nisam u dobrim odnosima. Njega sam… »
S neba pa u rebra: Luna Đogani nikad iskrenija: "Mama mi je odmah rekla da je mlada da bi bila baba", pa objasnila: "Slobinu…
Blic 09.12.2019
Luna Đogani otkrila je nepoznate detalje o svom životu, pa se dotakla i svog bivšeg Slobe Radanovića koji je nedavno objavio pesmu "Bivši", simboličnog naziva. - Njegovu pesmu često puštaju na radiju, baš je lepa i emotivna. Ne znam kome je posvećena i… »
Šok intervju lune Đogani! Progovorila sve o bivšem ljubavniku, Marku Miljkoviću i trudnoći, pa oplela po Gagiju i njima
Kurir 09.12.2019
Luna Đogani kaže da stalno sluša pesmu svog nekadašnjeg ljubavnika Slobe Radanovića! "Njegovu pesmu često puštaju na radiju, baš je lepa i emotivna. Ne znam kome je posvećena i ne zanima me", rekla je pevačica za pesmu Bivši! Srećna si pored Marka… »
Vesti dana »
Pretio saobraćajcima da će im"srediti otkaz", zatim jednog pretukao i ujeo ga za butinu
RTV pre 4 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na grmljavinske nepogode
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 30 povezanih
Šapić: Sutra počinje podela kartica za besplatno korišćenje bazena u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 19 povezanih
Razgovori o prodaji NIS-a “dobro napreduju”, status Rafinerije problematičan
Biznis.rs pre 44 minutajoš 17 povezanih
BCLJP: Pokušaj da se slučaj zlostavljanja studentkinje u Beogradu okonča bez odgovornosti policije
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih