Povezane vesti
Od jačeg ima jači! Luna Đogani brani oca: Protiv ovog muškarca je podigla tužbu!
Kurir 09.12.2019
Luna Đogani odlučila je da se zauzme za svog oca Gagija Đoganija koji trpi uvrede od Vladimira Tomovića, pa je donela bitnu odluku. Naime, pevačica je podnela tužbu protiv Crnogorca. "Sa mnogim učesnicima "Zadruge 3" nisam u dobrim odnosima. Njega sam… »
S neba pa u rebra: Luna Đogani nikad iskrenija: "Mama mi je odmah rekla da je mlada da bi bila baba", pa objasnila: "Slobinu…
Blic 09.12.2019
Luna Đogani otkrila je nepoznate detalje o svom životu, pa se dotakla i svog bivšeg Slobe Radanovića koji je nedavno objavio pesmu "Bivši", simboličnog naziva. - Njegovu pesmu često puštaju na radiju, baš je lepa i emotivna. Ne znam kome je posvećena i… »
Šok intervju lune Đogani! Progovorila sve o bivšem ljubavniku, Marku Miljkoviću i trudnoći, pa oplela po Gagiju i njima
Kurir 09.12.2019
Luna Đogani kaže da stalno sluša pesmu svog nekadašnjeg ljubavnika Slobe Radanovića! "Njegovu pesmu često puštaju na radiju, baš je lepa i emotivna. Ne znam kome je posvećena i ne zanima me", rekla je pevačica za pesmu Bivši! Srećna si pored Marka… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Besni diplomatski rat Moskve i rima: Đorđa Meloni oštro reagovala na odluku Rusije da predsednika Italije stavi na listu "rusofoba"!
Kurir pre 10 minutajoš 1 povezana

"Mnogi su sahranjeni pre nego što su naučili da hodaju": Objavljena imena 18.500 ubijene dece u Gazi!
Kurir pre 45 minutajoš 1 povezana

Isplivao snimak brutalne tuče u Novom Pazaru Sve je krenulo kao svađa, a onda... (video)
Alo pre 1 satjoš 3 povezane