Повезане вести

Од јачег има јачи! Луна Ђогани брани оца: Против овог мушкарца је подигла тужбу!

Од јачег има јачи! Луна Ђогани брани оца: Против овог мушкарца је подигла тужбу!

Курир 09.12.2019
Луна Ђогани одлучила је да се заузме за свог оца Гагија Ђоганија који трпи увреде од Владимира Томовића, па је донела битну одлуку. Наиме, певачица је поднела тужбу против Црногорца. "Са многим учесницима "Задруге 3" нисам у… »
С неба па у ребра: Луна Ђогани никад искренија: "Мама ми је одмах рекла да је млада да би била баба", па објаснила: "Слобину…

С неба па у ребра: Луна Ђогани никад искренија: "Мама ми је одмах рекла да је млада да би била баба", па објаснила: "Слобину…

Блиц 09.12.2019
Луна Ђогани открила је непознате детаље о свом животу, па се дотакла и свог бившег Слобе Радановића који је недавно објавио песму "Бивши", симболичног назива. - Његову песму често пуштају на радију, баш је лепа и емотивна. Не… »
Шок интервју луне Ђогани! Проговорила све о бившем љубавнику, Марку Миљковићу и трудноћи, па оплела по Гагију и њима

Шок интервју луне Ђогани! Проговорила све о бившем љубавнику, Марку Миљковићу и трудноћи, па оплела по Гагију и њима

Курир 09.12.2019
Луна Ђогани каже да стално слуша песму свог некадашњег љубавника Слобе Радановића! "Његову песму често пуштају на радију, баш је лепа и емотивна. Не знам коме је посвећена и не занима ме", рекла је певачица за песму Бивши… »

Вести дана »