Povezane vesti
Otkriveno je šta Tomović i mitrova rade, a niko to ne vidi: Crnogorac razvezao jezik, a Dragana ćuti kao zalivena! Video
Kurir 09.12.2019
Dragana Mitar razgovarala je sa ljubavnikom Vladimirom Tomovićem u garderoberu. "Znaš šta mene najviše boli? To što nećeš ni da me pogledaš! Kao da je sve lažno bilo, ona njuškanja. Tako si se olako odrekla mene. Ja ne želim da ti dođeš u bilo čiju… »
Kulićeva nikad surovija prema Tomoviću: Otkrila tajne njegove prošlosti, ovakav je kad izađe iz rijalitija! (video)
Kurir 09.12.2019
Marija Kulić poludela je zbog Vladimira Tomovića, pa ga je izvređala više nego ikada. Sve se orilo za stolom od psovki i uvreda, a Marija je pritom otkrila šta misli o Tomoviću. "Ti si jedna žena u telu muškarca. Pa ti si latentni gej, bre, čoveče! Zašto… »
Vesti dana »
Jaćimović: Kazne neću da platim - ne želim da mi ljudi uplaćuju i da plaćamo Ćacilend i Vučićev hir
N1 Info pre 7 satijoš 25 povezanih
"Sile mraka i sile svetla": Ima li savesti u državi u kojoj čitave porodice štrajkuju glađu
N1 Info pre 1 satjoš 99 povezanih
Janjić (SRCE) predložio TV kanal za prenos suđenja predstavnicima vlasti
Serbian News Media pre 33 minutajoš 29 povezanih
Niški Filozofski pravnim putem nastavlja borbu protiv odluke Vlade o osnivanju Fakulteta srpskih studija
Južne vesti pre 4 satijoš 34 povezane