Povezane vesti
Otkriveno je šta Tomović i mitrova rade, a niko to ne vidi: Crnogorac razvezao jezik, a Dragana ćuti kao zalivena! Video
Kurir 09.12.2019
Dragana Mitar razgovarala je sa ljubavnikom Vladimirom Tomovićem u garderoberu. "Znaš šta mene najviše boli? To što nećeš ni da me pogledaš! Kao da je sve lažno bilo, ona njuškanja. Tako si se olako odrekla mene. Ja ne želim da ti dođeš u bilo čiju… »
Kulićeva nikad surovija prema Tomoviću: Otkrila tajne njegove prošlosti, ovakav je kad izađe iz rijalitija! (video)
Kurir 09.12.2019
Marija Kulić poludela je zbog Vladimira Tomovića, pa ga je izvređala više nego ikada. Sve se orilo za stolom od psovki i uvreda, a Marija je pritom otkrila šta misli o Tomoviću. "Ti si jedna žena u telu muškarca. Pa ti si latentni gej, bre, čoveče! Zašto… »
Vesti dana »

Učenica Pete gimnazije: Dok se naši zahtevi ne ispune, nećemo se pomeriti odavde
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Advokatica: Student Bogdan Jovičić napustio Zatvorsku bolnicu u Beogradu i stigao kući
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane

Selaković: Fon der Lajen će se u Srbiji sastati i s civilnim društvom, a to se nikad pre nije desilo
N1 Info pre 5 satijoš 29 povezanih

Kaja Kalas u Kijevu: EU uskoro proširuje sankcije Rusiji, najavljeno dve milijarde evra za dronove
Serbian News Media pre 3 satajoš 25 povezanih

Selektor Prades okupio rukometašice, Srbija počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo
Sportske.net pre 2 satajoš 36 povezanih