Повезане вести
И Хрватска бојкотује доделу Нобелове награде Петеру Хандкеу
Нови магазин 09.12.2019
Амбасадор Хрватске у Шведској неће присуствовати церемонији доделе Нобелове награде за књижевност Петеру Хандкеу због његове подршке Слободану Милошевићу, саопштило је хрватско Министарство спољних и европских послова. У… »
Хандке: Нисам очекивао кампању која се води против мене; Хрватска и БиХ бојкотују доделу награде
РТВ 09.12.2019
ЗАГРЕБ, БАЊАЛУКА - Добитник овогодишње Нобелове награде за књижевност, аустријски писац Петер Хандке, изјавио је вечерас да није очекивао кампању која се води против њега и да је имао идеју да покуша да помири ставове… »
И Хрватска и БиХ бојкотују доделу Нобелове награде
Н1 Инфо 09.12.2019
Министарство иностраних послова Хрватске саопштило је да ће ова земља бојкотовати доделу Нобелове награде Петеру Хандкеу који је, како је наведено, "особа политички ангажована у давању подршке великосрпској политици Слободана… »
Хандке: Нисам очекивао кампању која се води против мене
РТС 09.12.2019
Добитник овогодишње Нобелове награде за књижевност аустријски писац Петер Хандке рекао је у интервјуу за РТРС да није очекивао кампању која се води против њега и да је имао идеју да покуша да помири ставове. Петер Хандке је… »
"Нисам мазохиста, постало ми је тешко": Петер Хандке отворено о нападима због Нобелове награде
Телеграф 09.12.2019
"Лоше ствари не можете да очекујете. Можете у глави да их замислите, али оне на крају буду и горе" Добитник овогодишње Нобелове награде за књижевност, аустријски писац Петер Хандке, изјавио је вечерас да није очекивао кампању… »
Хрватска бојкотује доделу Нобелове награде за књижевност
Политика 09.12.2019
ЗАГРЕБ - Министарство спољних и европских послова Хрватске (МВЕП) одлучило је да амбасадор те земље у Краљевини Шведској не учествује на церемонији доделе Нобелове награде у Стокхолму због, како је саопштено, „доделе награде… »
Вести дана »
Дончић бруталном утакмицом престигао Јокића! Словенац је сјајан, али када видите шта је Ембид урадио...
Курир пре 20 минутајош 19 повезаних
Гушиће нас ниски облаци и магла: Биће ово дан пун атмосферских преокрета
Дневник пре 1 сатјош 14 повезаних