Повезане вести

Тадића прогања полуфинале ЛШ: Никад нисам видео такву тишину, деловало је као да људи данима не могу да причају и једу

Тадића прогања полуфинале ЛШ: Никад нисам видео такву тишину, деловало је као да људи данима не могу да причају и једу

Вечерње новости 10.12.2019
Било је то велико разочарење, јер сматрам да смо заслужили да будемо у финалу. Меч против Реала је био посебан - поручио је Душан. Капитен фудбалера Ајакса Дусан Тадић у интервјуу за британски Гардијан рекао је да никад неће… »
Тадић потврдио и Енглезима: Да, одбио сам 42.000.000 - срећу не можеш да купиш новцем

Тадић потврдио и Енглезима: Да, одбио сам 42.000.000 - срећу не можеш да купиш новцем

Моззарт спорт 10.12.2019
"Богат сам изнутра", поручио српски ас. Најбољи српски фудбалер Душан Тадић (31) дао је интервју за угледни Гардијан и у том разговору потврдио да је летос имао баснословну понуду из Кине, како је МОЗЗАРТ Спорт писао у јуну. Он… »
Тадић открио, због чега је летос одбио да постане најплаћенији српски играч свих времена!

Тадић открио, због чега је летос одбио да постане најплаћенији српски играч свих времена!

Спортске.нет 10.12.2019
Потврдио да је непристојна понуда била на столу, али није много размишљао... Душан Тадић никада неће заборавити тишину после преокрета Тотенхема на Арени. "Никад нисам чуо такву тишину, на трибинама, али и у клубу данима после… »

Вести дана »