Povezane vesti
"On mi podigao suknju, a ja sam iz poštovanja ispod imala postavu" Nepoznati detalji iz života čuvenog Popare iz "Srećnih…
Blic 10.12.2019
Glumac Zoran Rankić (84) preminuo je nakon teške bolesti, a sahrana će biti održana sutra. On je bio najpoznatiji po ulozi Popare u "Srećnim ljudima", a njegove replike iz te serije prepričavaju se i decenijama kasnije. I danas je poznata njegova… »
Pre deset godina doživeo je porodičnu tragediju, a jedna žena i to dosta mlađa obeležila je život pokojnog Popare
Blic 10.12.2019
Glumac Zoran Rankić, poznat po ulozi Žarka Popare iz "Srećnih ljudi" preminuo je juče nakon duge i teške bolesti u staračkom domu u 84. godini. Biće sahranjen sutra na bežanijskom groblju, a o njegovom životu se malo znalo. Glumica Gordana… »
Vesti dana »
„Oni koji su odgovorni biće biće pogođeni jače nego iko“: Tramp preti „užasnom cenom“ Hamasu
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Vučić: Istraživanja pokazuju da građani najveći problem vide u nasilnim protestima
N1 Info pre 43 minutajoš 15 povezanih
Ko je influenser kome su zapalili auto: Kandidovao se za predsednika Crne Gore, pa pričao o ocu i Kseniji Pajčin
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih