Povezane vesti
"On mi podigao suknju, a ja sam iz poštovanja ispod imala postavu" Nepoznati detalji iz života čuvenog Popare iz "Srećnih…
Blic 10.12.2019
Glumac Zoran Rankić (84) preminuo je nakon teške bolesti, a sahrana će biti održana sutra. On je bio najpoznatiji po ulozi Popare u "Srećnim ljudima", a njegove replike iz te serije prepričavaju se i decenijama kasnije. I danas je poznata njegova čuvena… »
Pre deset godina doživeo je porodičnu tragediju, a jedna žena i to dosta mlađa obeležila je život pokojnog Popare
Blic 10.12.2019
Glumac Zoran Rankić, poznat po ulozi Žarka Popare iz "Srećnih ljudi" preminuo je juče nakon duge i teške bolesti u staračkom domu u 84. godini. Biće sahranjen sutra na bežanijskom groblju, a o njegovom životu se malo znalo. Glumica Gordana Bjelica koja… »
Vesti dana »

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih

Advokat Novaković: Utvrđujemo ko je dao nalog za hapšenje, SNS uskoro gubi vlast u Užicu
Novi magazin pre 40 minutajoš 38 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 12 povezanih

MUP: Kinez i pet Šapčana malverzacijama s otpadnim aluminijumom prisvojili skoro 19 miliona dinara
Beta pre 10 minutajoš 48 povezanih