Повезане вести
Бивши кошаркаш Милан Гуровић тукао супругу, добио кривичну пријаву због насиља
Телеграф 11.12.2019
Он је у стану насрнуо на своју жену. Бивши кошаркаш Милан Гуровић приведен је јуче након што је у стану у Београду претукао своју супругу и ћерку, сазнаје "Блиц". Како сазнајемо, Гуровић је у стану насрнуо на жену и малолетну… »
Гуровић ухапшен - насиље у породици у Србији не јењава
Јужне вести 11.12.2019
Фонет/архива/Александар Барда Нови случај насиља у породици у Србији изазвао је лавину коментара, можда зато што је осумњичени, бивши кошаркашки репрезентативац Милан Гуровић познат у јавности. Гуровић је у среду ухапшен због… »
Ухапшен Милан Гуровић
Н1 Инфо 11.12.2019
Како Н1 сазнаје, бивши кошаркаш Милан Гуровић је ухапшен и одређено му је задржавање до 48 сати. Подсетимо, бивши кошаркаш Милан Гуровић приведен је након што је у стану у Београду насрнуо своју супругу и малолетну ћерку (16)… »
Гуровићу одређено задржавање од 48 сати уз кривичну пријаву за напад на супругу и ћерку
Нови магазин 11.12.2019
Бившем кошаркашу Милану Гуровићу, против кога је поднета кривична пријава због напада на супругу и малолетну ћерку, одређено је задржавање до 48 сати, сазнаје Блиц. Лист сазнаје да су њему раније данас одређене и две хитне… »
Гуровић ухапшен због насиља у породици, одређен му притвор
Спутник 11.12.2019
Кошаркаш Милан Гуровић ухапшен је данас по налогу Трећег основног тужилаштва у Београду због сумње да је починио насиље у породици јер је био насилан према ћерки и супрузи. Њему је одређено задржавање до 48 сати. У том року… »
Милану Гуровићу одређен притвор од 48 сати!
Мондо 11.12.2019
Бившем кошаркашу због насртаја на супругу и кћерку одређен притвор! Бившем кошаркашу због насртаја на супругу и кћерку одређен притвор! Милан Гуровић добио је кривичну пријаву, забрану приласка и меру притвора од 48 сати због… »
Бивши кошаркаш Милан Гуровић у притвору због породичног насиља
Радио 021 11.12.2019
Бивши кошаркаш Милан Гуровић приведен је јуче након што је у стану у Београду насрнуо на своју супругу и малолетну ћерку (16), након чега је против њега поднета кривична пријава за насиље у породици. Одређено му је задржавање… »
Гуровић ухапшен због насиља над женом и ћерком
РТВ 11.12.2019
БЕОГРАД - Кошаркаш Милана Гуровић ухапшен је данас по налогу Трећег основног тужилаштва у Београду због сумње да је починио насиље у породици јер је био насилан према ћерки и супрузи. Њему је одређено задржавање до 48 сати у… »
Гуровић признао: Ухватио сам је за вилицу и одгурнуо
Спутник 11.12.2019
Након што је добио кривичну пријаву због насиља над супругом и малолетном ћерком, бивши кошаркаш Милан Гуровић рекао је за „Блиц“ да „супруга хоће да му напакује“ инцидент јер он жели развод, а она не. Овај портал сазнаје и да… »
"Пала сам на земљу, а он је наставио да ме удара песницама" Супруга Милана Гуровића испричала детаље напада на њу и…
Пресс 11.12.2019
Тања Гуровић рекла је на саслушању у полицији да ју је супруг, бивши кошаркаш Милан Гуровић, јуче ударао песницама по глави, сазнаје "Блиц". Фото:блиц Како сазнајемо, несрећна жена испричала је да је од удараца пала на земљу… »
Милан Гуровић биографија: Због кошарке је напустио средњу школу, у Грчкој постао конобар, а отац му је такође био познати…
Блиц 11.12.2019
Некадашњи кошаркаш Милан Гуровић, који је јуче претукао супругу и малолетну ћерку, рођен је 17. јуна 1975. године у Новом Саду, а након завршетка играчке каријери посветио се тренерској. Гуровић је рођен у Новом Саду од оца… »
Огласио се Милан Гуровић, ево шта каже о нападу на супругу и кћерку!
Мондо 11.12.2019
Бивши кошаркаш испричао своју верзију приче - "одгурнуо сам је, али је отечена због ботокса!" Бивши кошаркаш испричао своју верзију приче - "одгурнуо сам је, али је отечена због ботокса!" Бивши кошаркаш и репрезентативац… »
Гуровићу одређен притвор: Забрањено му је да се врати кући и да прилази жени и ћерки
Телеграф 11.12.2019
Хитне мере изричу се у ситуацији када надлежни процене да постоји ризик да се напад понови. Милан Гуровић, бивши кошаркаш који је добио кривичну пријаву због напада на супругу и малолетну ћерку, одређено је задржавање до 48… »
Гуровић признао насиље у породици "Супруга ме пљунула, а ја сам је ухватио за вилицу"
Пресс 11.12.2019
Након што је добио кривичну пријаву због насиља над супругом и малолетном ћерком, бивши кошаркаш Милан Гуровић, за "Блиц" је рекао да "супруга хоће да му напакује" инцидент, јер он жели развод, а она не. Фото:блиц - Супруга хоће… »
Приведен бивши кошаркашки репрезентативац Милан Гуровић
Данас 11.12.2019
Бивши кошаркашки репрезентативац Милан Гуровић приведен је у уторак након што је у стану у Београду претукао своју супругу и ћерку, објавили су данас београдски медији. Гуровић је у разговору за „Блиц“ признао инцидент, тврдећи… »
Милан Гуровић претукао супругу и ћерку, добио кривичну пријаву!
Мондо 11.12.2019
Бивши кошаркаш Милан Гуровић приведен је након што је у стану у Београду претукао своју супругу и ћерку. Бивши кошаркаш Милан Гуровић приведен је након што је у стану у Београду претукао своју супругу и ћерку. Бивши кошаркаш и… »
Потпредседница Владе Србије осудила насиље бившег кошаркаша Милана Гуровића
Слободна Европа 11.12.2019
Потпредседница Владе Србије и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић најоштрије је осудила насиље бившег кошаркаша Милана Гуровића према супрузи и малолетној ћерки, саопштио је њен кабинет… »
Бивши кошаркаш Милан Гуровић претукао супругу и ћерку
Дневник 11.12.2019
Бивши кошаркаш Милан Гуровић приведен је јуче након што је у стану у Београду претукао своју супругу и ћерку. Како сазнаје Блиц, Гуровић је у стану насрнуо на жену и малолетну ћерку (16). Против Милана Гуровића подигнута је… »
Гуровић рођеној ћерки искривио нос песницом: Страшни детаљи дивљања кошаркаша
Вечерње новости 11.12.2019
Драматична и потресна ноћ у дому прослављеног репрезентативца Милана Гуровића. Бивши кошаркаш Милан Гуровић је у уторак увече претукао супругу Тању и ћерку Милицу. Пошто је саслушан у полицији, пуштен је на слободу, али са… »
Гуровић приведен због породичног насиља
Спутник 11.12.2019
Бивши репрезентативац Југославије Милан Гуровић приведен је због породичног насиља и против њега је подигнута кривична пријава. Бивши кошаркаш и репрезентативац Југославије Милан Гуровић приведен је у уторак у полицијску… »
Зорана Михајловић осудила Гуровићево насиље
Нови магазин 11.12.2019
Потпредседница Владе Србије и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић данас је најоштрије осудила насиље бившег кошаркаша Милана Гуровића према супрузи и малолетној ћерки, саопштио је њен… »
Бивши кошаркаш Милан Гуровић приведен због породичног насиља
Н1 Инфо 11.12.2019
Бивши кошаркаш Милан Гуровић приведен је у уторак након што је у стану у Београду насрнуо своју супругу и малолетну ћерку (16), након чега је против њега поднета кривична пријава за насиље у породици. Како пишу Вечерње… »
Породичне фотографије приказивале складну породицу, а онда је Милан Гуровић насрнуо на супругу и ћерку
Блиц 11.12.2019
Бивши кошаркаш Милан Гуровић приведен је због насиља у породици, након што је јуче претукао супругу и малолетну ћерку. Његова жена Тања током претходних година често је на друштвеним мрежама објављивала њихове заједничке… »
Зорана Михајловић осудила Гуровићево понашање и поручила: Не повезујте тај случај са спортом
Телеграф 11.12.2019
"То што је неко бивши спортиста и појединачни случај не сме да баца сенку на све оно добро што спорт носи" Потпредседница Владе Србије и председница Координационог тела за родну равноправност, проф. др Зорана Михајловић… »
Огласио се кошаркаш: "Супруга хоће да ми напакује. Неће да се разведе, јер ја сам Милан Гуровић"
Телеграф 11.12.2019
"Не желим да правдам себе, али жена ме је напала" Након што је добио кривичну пријаву због насиља над супругом и малолетном ћерком, бивши кошаркаш Милан Гуровић, за "Блиц" је рекао да "супруга хоће да му напакује" инцидент, јер… »
Гуровић добио забрану приласка: Жена и ћерка га не желе више у близини
Бивши кошаркашки репрезентативац Милан Гуровић је добио забрану приласка својој жени Тањи и ћерки Милици. Бивши кошаркашки репрезентативац Милан Гуровић је добио забрану приласка својој жени Тањи и ћерки Милици. Како смо… »
"У ћерки препознајем себе": Ево шта је Милан Гуровић је причао о наследници коју је претукао
Блиц 11.12.2019
Против бившег кошаркаша Милана Гуровића поднета је кривична пријава за насиље у породици, након што је јуче претукао супругу и малолетну ћерку. Гуровић је током претходних година ретко за медије говорио о детаљима из приватног… »
Милан Гуровић је претукао жену и ћерку, а говорио је:"Ми смо једна обична породица, супруга ме је ослободила свега"
Блиц 11.12.2019
Бивши кошаркаш Милан Гуровић приведен је јуче након што је у стану у Београду претукао своју супругу и малолетну ћерку (16), након чега је против њега поднета кривична пријава за насиље у породици. Милан Гуровић са супругом… »
Сазнајемо: Бивши кошаркаш Милан Гуровић претукао супругу и ћерку, добио кривичну пријаву
Спортал блиц 11.12.2019
Бивши кошаркаш приведен је јуче након што је у стану у Београду претукао своју супругу и ћерку, сазнаје "Блиц". Како сазнајемо, Гуровић је у стану насрнуо на жену и малолетну ћерку (16). Против бившег кошаркаша поднета је… »
Гуровић претукао супругу и малолетну ћерку
Бивши репрезентативац Југославије приведен је због породичног насиља и против њега је подигнута кривична пријава. Бивши кошаркаш и репрезетативац Југославије Милан Гуровић приведен је у уторак у полицијску станицу по пријави за… »
Вести дана »

Сиријски председник у Москви: Ел Шара тражи изручење Башара ел Асада
Политика пре 46 минутајош 28 повезаних

Ово је трансродна особа која је уцењивала вујадина савића: А. К. потрошио на трансформацију 63.000 €, живео лукс животом, скупе крпице, путовања... (фото)
Курир пре 36 минутајош 31 повезана

Званични почетак грејне сезоне у Србији са извештајима о стању система, проблемима и финансијским изазовима у топланама
Наслови.аи пре 7 минутајош 31 повезана