Povezane vesti
Debata u Bujanovcu: Tenzije dolaze sa strane, Srbe i Albance muče isti problemi
Južne vesti 11.12.2019
Na debati u Bujanovcu tema su bile tenzije nastale formiranjem opštinskog odbora Srpske desnice u ovoj multietničkoj sredini, a sagovornici su se saglasili da Bujanovčane znatno više pritiskaju ekonomski i egzistencionalni problemi nego nacionalni, te da… »
Srbi i Albanci u istom problemu, tenzije ubačene sa strane
OK radio 11.12.2019
Vranje - Bujanovčane znatno više pritiskaju ekonomski i egzistencionalni problemi nego nacionalni - opšta je ocena sa debate održane u ovom multietničkom gradu. Napokon Korisna Debata, treća po redu u organizaciji Nacionalne koalicije za decentralizaciju… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Virtus slavio u italijanskom derbiju, Olimpija zabeležila treći vezani poraz u Evroligi
RTS pre 51 minutajoš 27 povezanih
Ovi detalji tragedije u Švajcarskoj su i dalje misterija: Desetine mrtvih, među nestalima i Srbin Stefan: Šta sve znamo o stravičnom požaru u novogodišnjoj noći (foto, video)
Blic pre 16 minutajoš 59 povezanih
Crvena zvezda pregazila Efes za istoriju: Surova osveta crveno-belih, Nvora razbio bivši klub
Mondo pre 2 satajoš 90 povezanih
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 22 povezane