Povezane vesti
Dodik: Handke je veliki književnik, zaslužio je Nobelovu nagradu
Politika 11.12.2019
DOBOJ - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Peter Handke veliki književnik koji je zaslužio Nobelovu nagradu. „On je to zaslužio, jer ljudi koji vrednuju njegov rad mnogo više znaju nego mi. Čestitam mu i na ovaj izbor… »
Dodik sve najbolje o handkeu: On je veliki pisac, zaslužio je Nobelovu nagradu
Kurir 11.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je Peter Handke veliki književnik koji je zaslužio Nobelovu nagradu. "On je to zaslužio, jer ljudi koji vrednuju njegov rad mnogo više znaju nego mi. Čestitam mu i na ovaj izbor nije… »
Dodik: Oni koji vrednuju Handkeov rad znaju mnogo više nego mi
Sputnik 11.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Peter Handke veliki književnik, koji je zaslužio Nobelovu nagradu. „On je to zaslužio jer ljudi koji vrednuju njegov rad mnogo više znaju nego mi. Čestitam mu i na ovaj izbor nije mogao… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dačić zatražio pomoć FBI! Poslao pismo direktoru zbog optužbi da je na studentskom protestu upotrebljen "zvučni top"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana