Povezane vesti
Dodik: Handke je veliki književnik, zaslužio je Nobelovu nagradu
Politika 11.12.2019
DOBOJ - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Peter Handke veliki književnik koji je zaslužio Nobelovu nagradu. „On je to zaslužio, jer ljudi koji vrednuju njegov rad mnogo više znaju nego mi. Čestitam mu i na ovaj izbor nije mogao… »
Dodik: Oni koji vrednuju Handkeov rad znaju mnogo više nego mi
Sputnik 11.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Peter Handke veliki književnik, koji je zaslužio Nobelovu nagradu. „On je to zaslužio jer ljudi koji vrednuju njegov rad mnogo više znaju nego mi. Čestitam mu i na ovaj izbor nije mogao uticati… »
Dodik sve najbolje o handkeu: On je veliki pisac, zaslužio je Nobelovu nagradu
Kurir 11.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je Peter Handke veliki književnik koji je zaslužio Nobelovu nagradu. "On je to zaslužio, jer ljudi koji vrednuju njegov rad mnogo više znaju nego mi. Čestitam mu i na ovaj izbor nije mogao… »
Vesti dana »

Netanjahu u UN: Priznanje Palestine je “nacionalno samoubistvo” za Izrael
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih

Dvojica dilera droge uhapšeni u Subotici> Policija im u vozilu i stanovima našla 3,3 kilograma droge i veća količina novca! Privedeni Višem tužilaštvu (foto)
Kurir pre 24 minutajoš 54 povezane

Partizan ne staje, dolazi plejmejker Golden Stejta: Taran Armstrong uveliko pregovara sa crno-belima
Mondo pre 28 minutajoš 36 povezanih

Tačna cifra! Ostoja Mijailović otkrio budžet Partizana - daleko preko 20 miliona evra!
Kurir pre 24 minutajoš 27 povezanih