Povezane vesti
Dodik: Handke je veliki književnik, zaslužio je Nobelovu nagradu
Politika 11.12.2019
DOBOJ - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Peter Handke veliki književnik koji je zaslužio Nobelovu nagradu. „On je to zaslužio, jer ljudi koji vrednuju njegov rad mnogo više znaju nego mi. Čestitam mu i na ovaj izbor… »
Dodik: Oni koji vrednuju Handkeov rad znaju mnogo više nego mi
Sputnik 11.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Peter Handke veliki književnik, koji je zaslužio Nobelovu nagradu. „On je to zaslužio jer ljudi koji vrednuju njegov rad mnogo više znaju nego mi. Čestitam mu i na ovaj izbor nije mogao… »
Dodik sve najbolje o handkeu: On je veliki pisac, zaslužio je Nobelovu nagradu
Kurir 11.12.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je Peter Handke veliki književnik koji je zaslužio Nobelovu nagradu. "On je to zaslužio, jer ljudi koji vrednuju njegov rad mnogo više znaju nego mi. Čestitam mu i na ovaj izbor nije… »
Vesti dana »

Rokovi za renoviranje Železničke stanice u Novom Sadu skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
N1 Info pre 4 satijoš 11 povezanih

Ludilo ili hrabrost? Navijač u dresu Napolija došao među hiljade pristalica Intera i umalo napravio haos
Telegraf pre 6 minutajoš 33 povezane

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 2 satajoš 21 povezana