Повезане вести
Угашен пожар на руском носачу: Десеторо на интензивној нези након пожара на “Адмиралу Кузњецову” (видео)
Блиц 12.12.2019
У пожару који је избио на руском носачу авиона "Адмирал Кузњецов" повређено је 10 особа, од којих се седам налази на интезивној нези, јавиле су данас руске новинске агенције позивајући се на неименоване званичнике у хитним… »
Пожар на руском разарачу „Адмирал Кузњецов”
Политика 12.12.2019
МОСКВА - Руски носач авиона „Адмирал Кузњецов” запалио се током поправке на доку у Мурманску и том приликом повређене су три особе, саопштио је извор из хитне службе. „Према првим подацима, ватра је захватила прву јединицу за… »
Пожар на руском носачу авиона "Адмирал Кузњецов", 11 особа повређено
РТС 12.12.2019
Најмање 11 особа је повређено, од којих је шесторо на интензивној нези због последица пожара који је избио на једином руском носачу авиона "Адмирал Кузњецов", наводи Тас. Ватру је изазвала варница настала током варења, а пожар… »
Пожар на руском носачу авиона "Адмирал Кузњецов"
Н1 Инфо 12.12.2019
У пожару на једином руском носачу авиона су повређене две особе, саопштили су војни званичници Русије. Званичници Северне флоте Војске Русије рекли су да је пожар на броду "Адмирал Кузњецов" обуздан, а да је повређенима указана… »
Пожар на једином руском носачу авиона 'Адмирал Кузњецов'
Слободна Европа 12.12.2019
На једином руском носачу авиона, Адмиралу Кузњецову, избио је пожар док је брод био на ремонту у бродоградилишту у северозападном делу Архангелска. Руски медији цитирали су изворе из хитних служби и званичнике у бродоградилишту… »
Видео: Запалио се руски разарач 'Адмирал Кузњецов'
Ал Јазеера 12.12.2019
Једини руски носач авиона запалио се током поправке на доку у Мурманску, повријеђене су три особе. Руски носач авиона "Адмирал Кузњецов" запалио се током поправке на доку у Мурманску и том приликом повријеђене су три особе… »
Вести дана »

Улаз слободан: Грађани ће моћи да присуствују војној паради у суботу: Почетак у 11.00 сати
Блиц пре 49 минутајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 39 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана