Povezane vesti
Episkop Joanikije o pucnjavi u hotelu: Ja nisam bio meta, stigao sam u Beograd sat vremena pre napada
Press 12.12.2019
Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije kaže da nema razloga da misli da je on bio meta snajperiste, koji je u beogradskom hotelu Kraun Plaza u utorak uveče pucao u biznismena Miodraga Daku Davidovića (62) i ranio ga u ruku. Foto:blic Episkop Joanikije… »
Episkop Joanikije o pucnjavi na davidovića: Nema razloga da mislim da sam ja bio meta napada
Kurir 12.12.2019
Episkop budimljansko-nikšićki Srpske pravoslavne crkve (SPC) Joanikije, koji je sedeo sa nikšićkim biznismenom Miodragom Dakom Davidovićem, kada je ovaj ranjen, izjavio je da nema razloga da misli da je on bio meta napada.On je Vijestima rekao da je u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 2 satajoš 17 povezanih

Ruska nuklearna elektrana meta napada: Dron izazvao požar bez promene zračenja
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih

"I Rusi i Ukrajinci razgovaraju": Predsednik kaže da će nastaviti da nudi dijalog studentima u blokadi
N1 Info pre 55 minutajoš 99 povezanih

Zelenski obećava da 'neće izgubiti' rat s Rusijom tokom govora povodom Dana nezavisnosti
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 12 povezanih