Povezane vesti
Episkop Joanikije o pucnjavi u hotelu: Ja nisam bio meta, stigao sam u Beograd sat vremena pre napada
Press 12.12.2019
Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije kaže da nema razloga da misli da je on bio meta snajperiste, koji je u beogradskom hotelu Kraun Plaza u utorak uveče pucao u biznismena Miodraga Daku Davidovića (62) i ranio ga u ruku. Foto:blic Episkop Joanikije… »
Episkop Joanikije o pucnjavi na davidovića: Nema razloga da mislim da sam ja bio meta napada
Kurir 12.12.2019
Episkop budimljansko-nikšićki Srpske pravoslavne crkve (SPC) Joanikije, koji je sedeo sa nikšićkim biznismenom Miodragom Dakom Davidovićem, kada je ovaj ranjen, izjavio je da nema razloga da misli da je on bio meta napada.On je Vijestima rekao da je u… »
Vesti dana »
„Srbija ostala bez podrške velikih sila, sledi jačanje prisustva u Aziji, Africi, Južnoj i Centralnoj Americi“: Vučić na ambasadorskoj konferenciji
Nedeljnik pre 1 satjoš 33 povezane
Temperature u padu, a sneg sve izvesniji: Čubrilo najavljuje zahlađenje na kraju decembra
Mondo pre 34 minutajoš 52 povezane
Zelenski objavio mirovni plan Ukrajine i SAD; GUR otkriva zašto su ubijeni policajci u Moskvi
RTS pre 9 minutajoš 37 povezanih
Mali: Srbija se neumorno gradi i svaki novi kilometar auto-puta je naša mala pobeda FOTO
B92 pre 4 minutajoš 16 povezanih