Povezane vesti
Episkop Joanikije o pucnjavi u hotelu: Ja nisam bio meta, stigao sam u Beograd sat vremena pre napada
Press 12.12.2019
Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije kaže da nema razloga da misli da je on bio meta snajperiste, koji je u beogradskom hotelu Kraun Plaza u utorak uveče pucao u biznismena Miodraga Daku Davidovića (62) i ranio ga u ruku. Foto:blic Episkop Joanikije… »
Episkop Joanikije o pucnjavi na davidovića: Nema razloga da mislim da sam ja bio meta napada
Kurir 12.12.2019
Episkop budimljansko-nikšićki Srpske pravoslavne crkve (SPC) Joanikije, koji je sedeo sa nikšićkim biznismenom Miodragom Dakom Davidovićem, kada je ovaj ranjen, izjavio je da nema razloga da misli da je on bio meta napada.On je Vijestima rekao da je u… »
Vesti dana »
Sutra počinje podnošenje zahteva za boravišne dozvole i registraciju adrese na Kosovu i Metohiji
Sputnik pre 3 minutajoš 34 povezane
Rat besni na Bliskom istoku: Iran razorio sve pred sobom u neviđenom raketnom napadu
Večernje novosti pre 23 minutajoš 30 povezanih
Igrač je kriv jer je umalo stradao od obrušavanja konstrukcije: Hrvati tvrde da je incident izazvan upravo zbog greške košarkaša!
Hot sport pre 18 minutajoš 51 povezana