Povezane vesti
Episkop Joanikije o pucnjavi u hotelu: Ja nisam bio meta, stigao sam u Beograd sat vremena pre napada
Press 12.12.2019
Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije kaže da nema razloga da misli da je on bio meta snajperiste, koji je u beogradskom hotelu Kraun Plaza u utorak uveče pucao u biznismena Miodraga Daku Davidovića (62) i ranio ga u ruku. Foto:blic Episkop Joanikije… »
Episkop Joanikije o pucnjavi na davidovića: Nema razloga da mislim da sam ja bio meta napada
Kurir 12.12.2019
Episkop budimljansko-nikšićki Srpske pravoslavne crkve (SPC) Joanikije, koji je sedeo sa nikšićkim biznismenom Miodragom Dakom Davidovićem, kada je ovaj ranjen, izjavio je da nema razloga da misli da je on bio meta napada.On je Vijestima rekao da je u… »
Vesti dana »
VIDEO Haos u Vašingtonu: Pucnji, Tramp evakuisan, a gosti grabe flaše sa stolova i jedu
Nova pre 28 minutajoš 46 povezanih
Predsednik Srbije osudio incident u Vašingtonu: Političko nasilje je kukavičluk u najgorem obliku
Insajder pre 1 satjoš 91 povezana
(VIDEO) Jokić isključen, pretrčao pola terena da se obračuna sa protivnikom – Denver pred eliminacijom
Danas pre 1 satjoš 72 povezane
Svi su mislili da su mrtvi, tek pre nekoliko godina se saznala prava istina: tri heroja Černobilja iz "Odreda smrti" koji su spasili svet (foto, video)
Blic pre 53 minutajoš 16 povezanih
Ministarstvo građevinarstva: Brza pruga do Budipešte stoji zbog greške pri brzini
Vreme pre 3 minutajoš 9 povezanih