Povezane vesti
Gas bi Turskim tokom iz Bugarske ka Srbiji trebalo da krene 31. maja 2020.
N1 Info 12.12.2019
Ambasador Rusije u Bugarskoj Anatolij Makarov izjavio je da mu je bugarski premijer Bojko Borisov obećao da će ruski gas iz Bugarske u Srbiju, gasovodom "Turski tok", krenuti 31. maja 2020. godine. "Pitao sam ga direktno: gospodine Borisov, kada će… »
Bugarski ekspert: Nema dovoljno gasa iz Turskog toka za Srbiju
Dnevnik 12.12.2019
MOSKVA: „Malo je verovatno da će količine gasa koje će u Srbiju i Mađarsku biti isporučivane cevovodom „Turski tok“ biti dovoljne, izjavio je bugarski stručnjak za energetiku Hristo Kazandžijev. „Isporuke drugim krakom čine se kao veoma… »
BUGARI OBEĆALI: Gas iz Turskog toka 31. maja 2020.
Dnevnik 12.12.2019
SOFIJA: Ambasador Rusije u Bugarskoj Anatolij Makarov izjavio je da mu je bugarski premijer Bojko Borisov obećao da će ruski gas iz Bugarske u Srbiju, gasovodom „Turski tok“, krenuti 31. maja 2020. godine. "Pitao sam ga direktno: gospodine Borisov… »
Radev: Bugarska daje novac za "Turski tok"
RTS 12.12.2019
Predsednik Bugarske Rumen Radev prokomentarisao je reči ruskog predsednika Vladimira Putina da bi Rusija mogla da nađe alternativu Bugarskoj ako zemlja bude otezala sa izgradnjom gasovoda "Turski tok". "Ne mislim da treba da polazimo od pretnji… »
Vesti dana »

Putin u uniformi, komandanti mu obećali da će proterati Ukrajince iz Kurska
Radio 021 pre 23 minutajoš 26 povezanih

Bogdanović nakon sjajne partije otkriva: Ugleda se na Hardena!
Hot sport pre 28 minutajoš 20 povezanih

Zemljotres jačine 4,4 stepena pogodio Italiju: Serija manjih zemljotresa u oblasti Flegrejskih polja
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih

Šta se ovo dešava? Natprosečno toplo, pa sneg: Rhmz objavio neverovatnu prognozu za Srbiju
Telegraf pre 46 minutajoš 12 povezanih