Povezane vesti
Svi osim Mesića glasali da se JNA povuče iz Slovenije! Kučan posle 28 godina otkriva istinu: Odmah sam zvao Tuđmana!
Kurir 12.12.2019
Milan Kučan je napokon ispričao i kako je došlo do rata u Sloveniji i povlačenja JNA, čime je otvoren put za slovenačku nezavisnost. On je, između ostalog, rekao kako je na jednom od sastanaka na Brionima između slovenačke delegacije i… »
“Tuđman mi je rekao: ‘Ne mislite valjda da ćemo mi zbog vas u rat'” – Ekskluzivna ispovest Milana Kučana u novom…
Nedeljnik 12.12.2019
Foto Igor Pavićević Milan Kučan je u ekskluzivnoj ispovesti za novi Nedeljnik pričao i kako je došlo do rata u Sloveniji i povlačenja JNA, čime je otvoren put za slovenačku nezavisnost. On je, između ostalog, pričao kako je na jednom od… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi idu peške iz Beograda u Novi Sad - kolona stigla u Novu Pazovu; Policija obezbeđuje trasu šetnje
RTV pre 17 minutajoš 47 povezanih
BLOG Srbija za studente: Praznik ljubavi i solidarnosti, podrška stiže sa svih strana. Uključite se i Vi!
Nova pre 48 minutajoš 31 povezana
Sudarili se putnički avion i helikopter u Vašingtonu: Ne očekuje se da ima preživelih, među putnicima bili i ruski svetski prvaci u klizanju (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info pre 8 satijoš 4 povezane