Povezane vesti

Pao i prvi poljubac! Ti si žena mog života! Edis spustio glavu na Draganino rame, ona mu poručila: Presekla sam sve!

Pao i prvi poljubac! Ti si žena mog života! Edis spustio glavu na Draganino rame, ona mu poručila: Presekla sam sve!

Press 12.12.2019
Dragana MItar dovela je Edisa Eda Fetića u pab, kako bi mu objasnila šta je sve radila sa Vladimirom Tomović u izolaciji, budući da se uplašila video-priloga koji će biti prikazani i kako će to on shvatiti. Foto:pink Zadrugarka je odlučila da… »
Saopštila mu sve: Nakon što je donela odluku da zaboravi Tomovića, Dragana poručila Edisu: Zaigrala sam se, hoću da budemo…

Saopštila mu sve: Nakon što je donela odluku da zaboravi Tomovića, Dragana poručila Edisu: Zaigrala sam se, hoću da budemo…

Press 12.12.2019
Nakon emisije Dragana MItar odlučila je da stavi tačku na odnos sa Vladimirom Tomovićem, što je rekla Marku Đedoviću, a kako se približio trenutak kada će zadrugari pogledati sve video-priloge, zadrugarka je odlučila da se opravda pred Edisom… »
Dragana Mitar se zaklela Edisu u dete, pa pogazila reč! (VIDEO)

Dragana Mitar se zaklela Edisu u dete, pa pogazila reč! (VIDEO)

Svet plus 12.12.2019
Dragana Mitar dovela je Edisa Eda Fetića u pab, kako bi mu objasnila šta je sve radila sa Vladimirom Tomović u izolaciji, budući da se uplašila video-priloga koji će biti prikazani i kako će to on shvatiti. Zaklela se Edisu u dete, da je sa… »

Vesti dana »