Povezane vesti
Sejduba Suma produžio ugovor sa Partizanom
Politika 12.12.2019
Fudbalski klub Partizan produžio je ugovor sa Sejdubom Sumom na, kako je objavio, tri godine. „Kada sam stigao u klub svestan sam da se nisam pokazao u onom svetlu zbog kojeg me je Partizan doveo. Koliko je u tom periodu pritisak bio na klubu na meni… »
Suma beskrajno zahvalan Miloševiću, evo šta kaže o prošlosti!
Sportske.net 12.12.2019
Sejduba Suma je prošao dosta toga u Partizanu, a nakon odličnih igara ove sezone je dobio novi ugovor. Danas jedan od bitnijih potpisa u Humskoj, Sejduba Suma je produžio ugovor na dodatne tri godine. Sve je to zaslužio sjajnim igrama ove sezone, što… »
Suma u Partizanu još tri godine
N1 Info 12.12.2019
Fudbaler Partizana Sejduba Suma produžio je ugovor sa crno-belima na još tri godine. Igrač koji je došao iz Slovana pre dve godine kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba, iza sebe ima odličnu polusezonu, u kojoj je postao nezamenljiv komandant… »
Suma u Partizanu još tri godine - Sejduba: Sada zaista mogu reći da sam u svojoj porodici
Sportski žurnal 12.12.2019
Najbolja stvar koja mi se desila je moj povratak među crno-bele, veliko poverenje uprave i sada šefa Miloševića, koji od mene ni u jednom trenutku nije odustajao - navodi Suma. Partizan je potpisao novi trogodišnji ugovor sa Sejdubom Sumom, pošto mu… »
Zvanično: Suma produžio saradnju sa Partizanom
Večernje novosti 12.12.2019
Igrač iz Gvineje je danas potpisao novi ugovor sa klubom iz Humske i tako će dobiti šansu da u kontinuitetu potvrdi dobre partije. Sejduba Suma ostaje još tri sezone u Partizanu. Igrač iz Gvineje je danas potpisao novi ugovor sa klubom iz Humske i… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane