Повезане вести
Сејдуба Сума продужио уговор са Партизаном
Политика 12.12.2019
Фудбалски клуб Партизан продужио је уговор са Сејдубом Сумом на, како је објавио, три године. „Када сам стигао у клуб свестан сам да се нисам показао у оном светлу због којег ме је Партизан довео. Колико је у том периоду притисак… »
Сума бескрајно захвалан Милошевићу, ево шта каже о прошлости!
Спортске.нет 12.12.2019
Сејдуба Сума је прошао доста тога у Партизану, а након одличних игара ове сезоне је добио нови уговор. Данас један од битнијих потписа у Хумској, Сејдуба Сума је продужио уговор на додатне три године. Све је то заслужио сјајним… »
Сума у Партизану још три године - Сејдуба: Сада заиста могу рећи да сам у својој породици
Спортски журнал 12.12.2019
Најбоља ствар која ми се десила је мој повратак међу црно-беле, велико поверење управе и сада шефа Милошевића, који од мене ни у једном тренутку није одустајао - наводи Сума. Партизан је потписао нови трогодишњи уговор са… »
Сума у Партизану још три године
Н1 Инфо 12.12.2019
Фудбалер Партизана Сејдуба Сума продужио је уговор са црно-белима на још три године. Играч који је дошао из Слована пре две године као најскупље појачање у историји клуба, иза себе има одличну полусезону, у којој је постао… »
Званично: Сума продужио сарадњу са Партизаном
Вечерње новости 12.12.2019
Играч из Гвинеје је данас потписао нови уговор са клубом из Хумске и тако ће добити шансу да у континуитету потврди добре партије. Сејдуба Сума остаје још три сезоне у Партизану. Играч из Гвинеје је данас потписао нови уговор са… »
Вести дана »

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 50 минутајош 2 повезане

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 45 минутајош 1 повезана

(Мапе) кинески модел каже: Биће ово хладна зима са пуно снега! Поларни вртлог се необично развија, а једно је сигурно - стиже нагло захлађење
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Валентан Вашеро поражен у Базелу после сензационалне титуле на мастерсу у Шангају
Данас пре 3 сатајош 1 повезана