Povezane vesti

Sejduba Suma produžio ugovor sa Partizanom

Sejduba Suma produžio ugovor sa Partizanom

Politika 12.12.2019
Fudbalski klub Partizan produžio je ugovor sa Sejdubom Sumom na, kako je objavio, tri godine. „Kada sam stigao u klub svestan sam da se nisam pokazao u onom svetlu zbog kojeg me je Partizan doveo. Koliko je u tom periodu pritisak bio na klubu na meni… »
Suma beskrajno zahvalan Miloševiću, evo šta kaže o prošlosti!

Suma beskrajno zahvalan Miloševiću, evo šta kaže o prošlosti!

Sportske.net 12.12.2019
Sejduba Suma je prošao dosta toga u Partizanu, a nakon odličnih igara ove sezone je dobio novi ugovor. Danas jedan od bitnijih potpisa u Humskoj, Sejduba Suma je produžio ugovor na dodatne tri godine. Sve je to zaslužio sjajnim igrama ove sezone, što… »
Suma u Partizanu još tri godine

Suma u Partizanu još tri godine

N1 Info 12.12.2019
Fudbaler Partizana Sejduba Suma produžio je ugovor sa crno-belima na još tri godine. Igrač koji je došao iz Slovana pre dve godine kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba, iza sebe ima odličnu polusezonu, u kojoj je postao nezamenljiv komandant… »
Suma u Partizanu još tri godine - Sejduba: Sada zaista mogu reći da sam u svojoj porodici

Suma u Partizanu još tri godine - Sejduba: Sada zaista mogu reći da sam u svojoj porodici

Sportski žurnal 12.12.2019
Najbolja stvar koja mi se desila je moj povratak među crno-bele, veliko poverenje uprave i sada šefa Miloševića, koji od mene ni u jednom trenutku nije odustajao - navodi Suma. Partizan je potpisao novi trogodišnji ugovor sa Sejdubom Sumom, pošto mu… »
Zvanično: Suma produžio saradnju sa Partizanom

Zvanično: Suma produžio saradnju sa Partizanom

Večernje novosti 12.12.2019
Igrač iz Gvineje je danas potpisao novi ugovor sa klubom iz Humske i tako će dobiti šansu da u kontinuitetu potvrdi dobre partije. Sejduba Suma ostaje još tri sezone u Partizanu. Igrač iz Gvineje je danas potpisao novi ugovor sa klubom iz Humske i… »

Vesti dana »