Повезане вести

Сејдуба Сума продужио уговор са Партизаном

Сејдуба Сума продужио уговор са Партизаном

Политика 12.12.2019
Фудбалски клуб Партизан продужио је уговор са Сејдубом Сумом на, како је објавио, три године. „Када сам стигао у клуб свестан сам да се нисам показао у оном светлу због којег ме је Партизан довео. Колико је у том периоду притисак… »
Сума бескрајно захвалан Милошевићу, ево шта каже о прошлости!

Сума бескрајно захвалан Милошевићу, ево шта каже о прошлости!

Спортске.нет 12.12.2019
Сејдуба Сума је прошао доста тога у Партизану, а након одличних игара ове сезоне је добио нови уговор. Данас један од битнијих потписа у Хумској, Сејдуба Сума је продужио уговор на додатне три године. Све је то заслужио сјајним… »
Сума у Партизану још три године - Сејдуба: Сада заиста могу рећи да сам у својој породици

Сума у Партизану још три године - Сејдуба: Сада заиста могу рећи да сам у својој породици

Спортски журнал 12.12.2019
Најбоља ствар која ми се десила је мој повратак међу црно-беле, велико поверење управе и сада шефа Милошевића, који од мене ни у једном тренутку није одустајао - наводи Сума. Партизан је потписао нови трогодишњи уговор са… »
Сума у Партизану још три године

Сума у Партизану још три године

Н1 Инфо 12.12.2019
Фудбалер Партизана Сејдуба Сума продужио је уговор са црно-белима на још три године. Играч који је дошао из Слована пре две године као најскупље појачање у историји клуба, иза себе има одличну полусезону, у којој је постао… »
Званично: Сума продужио сарадњу са Партизаном

Званично: Сума продужио сарадњу са Партизаном

Вечерње новости 12.12.2019
Играч из Гвинеје је данас потписао нови уговор са клубом из Хумске и тако ће добити шансу да у континуитету потврди добре партије. Сејдуба Сума остаје још три сезоне у Партизану. Играч из Гвинеје је данас потписао нови уговор са… »

Вести дана »