Povezane vesti
Razotkrivena laž da Branko Kockica, Jami, Željko Samardžić, Tijana Ajfon... rade fiktivno u Pošti Srbije (video)
Alo 12.12.2019
Ispostavilo se da je u pitanju montirana afera. Pojedini mediji, pod kontrolom zapadnih ambasada, prethodnih dana su objavili da su mnoge javne ličnosti u Srbiji fiktivno zaposlene u Pošti Srbije. Tako su se na spisku poznatih koji navodno primaju plate… »
Nakon navoda da prima platu a ništa ne radi oglasio se i Samardžić: "Ja zaposlen u Pošti? Nikad u životu!" (video)
Srbija danas 12.12.2019
Pevač Željko Samardžić demantuje pisanja na društvenim mrežama da je fiktivno zaposlen u "Pošti Srbije" Dok su poštari Srbije u štrajku, na društvenim mrežama pojavile su se tvrdnje da je u Javnom preduzeću "Pošta Srbije" fiktivno zaposlen određen broj… »
Željko Samardžić za MONDO: Ja zaposlen u Pošti? Nikad u životu (video)
Mondo 12.12.2019
Pevač Željko Samardžić u izjavi za MONDO demantuje pisanja na društvenim mrežama da je fiktivno zaposlen u "Pošti Srbije". "Nesmejale su me sve te priče", kaže on. Pevač Željko Samardžić u izjavi za MONDO demantuje pisanja na društvenim mrežama da je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: umereno toplo ali sa kišnim periodima! Jutarnje od 11 dnevne do 29! Vremenska prognoza 12.9.2025. - 18.9.2025.
Volim Zrenjanin pre 16 minutajoš 16 povezanih

SAD: Objavljen snimak mogućeg osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka
RTV pre 41 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora
Radio 021 pre 21 minutajoš 14 povezanih

Gledala Srbiju s Atamanovom ženom, a sad je najatraktivnija novinarka iznenadila sve pred Turska - Grčka
Telegraf pre 11 minutajoš 14 povezanih