Повезане вести
Разоткривена лаж да Бранко Коцкица, Јами, Жељко Самарџић, Тијана Ајфон... раде фиктивно у Пошти Србије (видео)
Ало 12.12.2019
Испоставило се да је у питању монтирана афера. Поједини медији, под контролом западних амбасада, претходних дана су објавили да су многе јавне личности у Србији фиктивно запослене у Пошти Србије. Тако су се на списку познатих… »
Након навода да прима плату а ништа не ради огласио се и Самарџић: "Ја запослен у Пошти? Никад у животу!" (видео)
Србија данас 12.12.2019
Певач Жељко Самарџић демантује писања на друштвеним мрежама да је фиктивно запослен у "Пошти Србије" Док су поштари Србије у штрајку, на друштвеним мрежама појавиле су се тврдње да је у Јавном предузећу "Пошта Србије"… »
Жељко Самарџић за МОНДО: Ја запослен у Пошти? Никад у животу (видео)
Мондо 12.12.2019
Певач Жељко Самарџић у изјави за МОНДО демантује писања на друштвеним мрежама да је фиктивно запослен у "Пошти Србије". "Несмејале су ме све те приче", каже он. Певач Жељко Самарџић у изјави за МОНДО демантује писања на… »
Вести дана »
Завршен протест испред Генералштаба: „Нећемо мирно гледати рушење и гажење Устава и закона“
Данас пре 1 сатјош 16 повезаних
Путниковић: Захтев руских власника НИС-а упућен ОФАЦ-у прихватљив за америчку страну
РТВ пре 2 сатајош 35 повезаних
Завршен протест "Ми смо живи зид" студената у блокади испред зграде Генералштаба
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 28 повезаних
Приземни мраз ујутру, температура пада и до нуле! Посебан опрез сутра због магле у овим деловима земље
Ало пре 2 сатајош 27 повезаних
Дан примирја у Србији - државна церемонија одржана код Спомен-костурнице бранилаца Београда
РТС пре 32 минутајош 33 повезане