Повезане вести

Разоткривена лаж да Бранко Коцкица, Јами, Жељко Самарџић, Тијана Ајфон... раде фиктивно у Пошти Србије (видео)

Разоткривена лаж да Бранко Коцкица, Јами, Жељко Самарџић, Тијана Ајфон... раде фиктивно у Пошти Србије (видео)

Ало 12.12.2019
Испоставило се да је у питању монтирана афера. Поједини медији, под контролом западних амбасада, претходних дана су објавили да су многе јавне личности у Србији фиктивно запослене у Пошти Србије. Тако су се на списку познатих… »
Након навода да прима плату а ништа не ради огласио се и Самарџић: "Ја запослен у Пошти? Никад у животу!" (видео)

Након навода да прима плату а ништа не ради огласио се и Самарџић: "Ја запослен у Пошти? Никад у животу!" (видео)

Србија данас 12.12.2019
Певач Жељко Самарџић демантује писања на друштвеним мрежама да је фиктивно запослен у "Пошти Србије" Док су поштари Србије у штрајку, на друштвеним мрежама појавиле су се тврдње да је у Јавном предузећу "Пошта Србије"… »
Жељко Самарџић за МОНДО: Ја запослен у Пошти? Никад у животу (видео)

Жељко Самарџић за МОНДО: Ја запослен у Пошти? Никад у животу (видео)

Мондо 12.12.2019
Певач Жељко Самарџић у изјави за МОНДО демантује писања на друштвеним мрежама да је фиктивно запослен у "Пошти Србије". "Несмејале су ме све те приче", каже он. Певач Жељко Самарџић у изјави за МОНДО демантује писања на… »

Вести дана »