Povezane vesti
Slično se dogodilo meni i Vidiću: Bivši fudbaler Zvezde podržao Žandera, znam kako mu je!
Hot sport 13.12.2019
Pamtiće ga zvezdaši kao tragičara meča u Pireju gde je Crvena zvezda propustila priliku da obezbedi evropsko proleće. Potez Žandera podseća na onaj Milana Dudića na Mundijalu 2006. godine protiv Obale Slonovače, a nekadašnji fudbaler Zvezde i… »
Ako neko zna kako je Žanderu, onda je to ON: "Dobrodošao u klub odbojkaša..."
Sportske.net 13.12.2019
Nekadašnji defanzivac Zvezde apelovao i na novinare. Biće Žander još dugo upamćen kao tragičar meča u Pireju gde je Crvena zvezda propustila priliku da obezbedi evropsko proleće. Njegov potez nas je podsetio na onaj Milana Dudića na Mundijalu… »
Dudić brani Žandera: Znam da mu je mnogo teško, treba ga maksimalno podržati
Večernje novosti 13.12.2019
Slična greška desila se i meni, pa i Nemanji Vidiću. Uradio je Brazilac nešto po čemu će ga pamtiti, iako je negativno – kaže nekadašnji defanzivac Zvezde. Bivši defanzivac Crvene zvezde Milan Dudić smatra da bi svi trebalo da podrže Žandera… »
Vesti dana »

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 10 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 45 minutajoš 17 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 15 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih