Povezane vesti
Slično se dogodilo meni i Vidiću: Bivši fudbaler Zvezde podržao Žandera, znam kako mu je!
Hot sport 13.12.2019
Pamtiće ga zvezdaši kao tragičara meča u Pireju gde je Crvena zvezda propustila priliku da obezbedi evropsko proleće. Potez Žandera podseća na onaj Milana Dudića na Mundijalu 2006. godine protiv Obale Slonovače, a nekadašnji fudbaler Zvezde i… »
Ako neko zna kako je Žanderu, onda je to ON: "Dobrodošao u klub odbojkaša..."
Sportske.net 13.12.2019
Nekadašnji defanzivac Zvezde apelovao i na novinare. Biće Žander još dugo upamćen kao tragičar meča u Pireju gde je Crvena zvezda propustila priliku da obezbedi evropsko proleće. Njegov potez nas je podsetio na onaj Milana Dudića na Mundijalu… »
Dudić brani Žandera: Znam da mu je mnogo teško, treba ga maksimalno podržati
Večernje novosti 13.12.2019
Slična greška desila se i meni, pa i Nemanji Vidiću. Uradio je Brazilac nešto po čemu će ga pamtiti, iako je negativno – kaže nekadašnji defanzivac Zvezde. Bivši defanzivac Crvene zvezde Milan Dudić smatra da bi svi trebalo da podrže Žandera… »
Vesti dana »

MUP demantovao korišćenje „zvučnog topa“: Ne koristimo nezakonita sredstva
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih

Veliki skup "15. za 15" održan u Beogradu, zbog incidenata studenti završili ranije, tenzije nastavljene do ponoći (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 2 povezane

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

"Koristićemo smrtonosnu silu": Tramp naredio moćnu vojnu akciju protiv Huta u Jemenu: "Vaše vreme je isteklo"
Blic pre 9 satijoš 3 povezane