Повезане вести

Драгољуб Симоновић претио тужиоцу

Драгољуб Симоновић претио тужиоцу

Политика 13.12.2019
Бивши председник општине Гроцка одбацио оптужбе за паљење куће новинара Милана Јовановића, а заступника оптужбе упозорио да се може десити да више не буде тужилац. Драгољуб Симоновић, бивши председник општине Гроцка, којег… »
"Он је некада жарио и палио, а сада сам ја јавна личност и нисам шмокља": Бахати Симоновић гнусно вређао новинара, па претио…

"Он је некада жарио и палио, а сада сам ја јавна личност и нисам шмокља": Бахати Симоновић гнусно вређао новинара, па претио…

Блиц 13.12.2019
Драгољуб Симоновић, бивши председник општине Гроцка, оптужен да је наредио паљење куће новинара Милана Јовановића, јуче је негирао да има било какве везе с тим, као и да је главни задатак процеса напад на актуелну власт и… »
Милан Јовановић: Политичари праве интервјуе са новинарима, биће још и горе

Милан Јовановић: Политичари праве интервјуе са новинарима, биће још и горе

Данас 13.12.2019
Новинар портала Жиг инфо из Гроцке Милан Јовановић оценио је данас, на годишњицу спаљивања његове куће, да се у друштву ништа није променило, да се и даље спроводи хајка против новинара и да ће се она само повећавати како се… »
Јовановић: Забринут сам за безбедност тужиоца, Симоновић што обећа то и уради

Јовановић: Забринут сам за безбедност тужиоца, Симоновић што обећа то и уради

Н1 Инфо 13.12.2019
Милан Јовановић, новинар портала Жиг инфо, којем је пре годину дана запаљена кућа, рекао је у Новом дану да се плаши за безбедност заменика јавног тужиоца после претњи које је изнео бивши председник Општине Гроцка Драгољуб… »

Вести дана »