Povezane vesti
Dragoljub Simonović pretio tužiocu
Politika 13.12.2019
Bivši predsednik opštine Grocka odbacio optužbe za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, a zastupnika optužbe upozorio da se može desiti da više ne bude tužilac. Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, kojeg optužnica Drugog… »
"On je nekada žario i palio, a sada sam ja javna ličnost i nisam šmoklja": Bahati Simonović gnusno vređao novinara, pa…
Blic 13.12.2019
Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, optužen da je naredio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, juče je negirao da ima bilo kakve veze s tim, kao i da je glavni zadatak procesa napad na aktuelnu vlast i njega! Skoro tri sata… »
Jovanović: Zabrinut sam za bezbednost tužioca, Simonović što obeća to i uradi
N1 Info 13.12.2019
Milan Jovanović, novinar portala Žig info, kojem je pre godinu dana zapaljena kuća, rekao je u Novom danu da se plaši za bezbednost zamenika javnog tužioca posle pretnji koje je izneo bivši predsednik Opštine Grocka Dragoljub Simonović. Kako je… »
Milan Jovanović: Političari prave intervjue sa novinarima, biće još i gore
Danas 13.12.2019
Novinar portala Žig info iz Grocke Milan Jovanović ocenio je danas, na godišnjicu spaljivanja njegove kuće, da se u društvu ništa nije promenilo, da se i dalje sprovodi hajka protiv novinara i da će se ona samo povećavati kako se budu… »
Vesti dana »
Tri meseca od pada nadstrešnice - protest studenata i blokada mostova u Novom Sadu
RTV pre 12 minutajoš 22 povezane
"Valjaće se i po podu za pobedu": Miša je spreman za sve trikove, dobro zna šta ga čeka
Mondo pre 47 minutajoš 11 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU - Hamas oslobodio tri izraelska taoca u dve odvojene primopredaje
Euronews pre 54 minutajoš 9 povezanih
VIDEO: Srušio se medicinski transportni avion u Filadelfiji, prevozio bolesno dete
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih
Embide, gledaš li? Dođite na lekciju košarke kod čika Nikole, Vasa dominirao, ali nije bilo dovoljno
Sportske.net pre 2 satajoš 8 povezanih