Повезане вести

Косан верује у победу у Новом Саду

Косан верује у победу у Новом Саду

Спортске.нет 13.12.2019
Тренер фудбалера Радничког Милорад Косановић рекао је данас да је утакмица против Пролетера веома важна и да жели да нишка екипа годину заврши победом. "Пред нама је последња утакмица јесењем делу сезоне. С обзиром на временску… »
Косановић тражи победу за крај: Бољи смо од Пролетера, ми ћемо се питати у Новом Саду

Косановић тражи победу за крај: Бољи смо од Пролетера, ми ћемо се питати у Новом Саду

Моззарт спорт 13.12.2019
Хаскић повређен, у тим се враћа Пантелић. За Раднички и Пролетер остао је још један радни дан у Линглонг Суперлиги. Два тима одмериће снаге у суботу у Новом Саду, а реч је о заосталој утакмици 16. кола, која је одложена на захтев… »
Косановић: Пролетер је квалитетна екипа, међутим, ми ћемо се питати у Новом саду

Косановић: Пролетер је квалитетна екипа, међутим, ми ћемо се питати у Новом саду

Хот спорт 13.12.2019
Фудбалери Радничког у суботу од 14 сати гостују новосадском Пролетеру у заосталој утакмици 16. кола Суперлиге Србије. Овај меч је требао да се одигра 9. новембра, али је одложен због стомачног вируса који захватио готово читав… »
Није готово, Суперлига и овог викенда! На Маракани дерби, Партизан на југу Србије!

Није готово, Суперлига и овог викенда! На Маракани дерби, Партизан на југу Србије!

Спортске.нет 13.12.2019
Свој меч одиграће и Пролетер и нишки Раднички. Први део сезоне фудбалског првенства Србије завршиће се за викенд утакмицама заосталог шестог и 16. кола. Пролетер и Раднички из Ниша ће се састати у суботу од 14 часова у Новом… »

Вести дана »