Povezane vesti
Udruženje sudija i tužilaca Srbije: Simonovićeve izjave pretnje i pritisci
Novi magazin 13.12.2019
Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) ocenilo je danas da je izjava bivšeg gradonačelnika Dragoljuba Simonovića da je postupajući zamenik javnog tužioca zluopotrebio službeni položaj kako bi mu odredio pritvor neutemeljena i da se može smatrati samo… »
Oglasilo se udruženje sudija i tužilaca Srbije: Simonović izjavama bez dokaza vrši pritisak na tužilaštvo i sud!
Kurir 13.12.2019
Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) najoštrije je osudilo izjavu optuženog Dragoljuba Simonovića, koji je na suđenju za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića naveo da je postupajući zamenik javnog tužioca zloupotrebio službeni položaj kako bi mu… »
Vesti dana »
"Vode medijski rat" Sofija Šašić iskreno progovorila o Lukasu i Sonji: Ja sam oguglala na to...
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu kod Skupštine, i večeras podrška u više gradova Srbije
RTS pre 2 satajoš 57 povezanih
Orban: SAD dale puno izuzeće Mađarskoj od sankcija na uvoz ruske nafte i gasa
Vesti online pre 24 satajoš 57 povezanih
"O Hrvatska o Hrvatska nezavisna država" Novi snimak drame ispred Srpskog kulturnog centra: Došlo 50 maskiranih huligana, sve puno interventne policije (video)
Kurir pre 3 satajoš 27 povezanih
Uhapšeni "ubačeni snajperisti": Srbija rešila misteriju koja je zvučala kao scenario za akcioni film
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 37 povezanih