Повезане вести

Стојановић: "Померање" избора велики спин

Стојановић: "Померање" избора велики спин

Радио 021 14.12.2019
Дан након трећег округлог стола о изборним условима, стижу реакције на јучерашње договоре. Шеф владине Радне групе за унапређење изборних услова Небојша Стефановић каже да је конкурс за нове чланове РЕМ-а расписан и да је до… »
"Померање" избора за аналитичаре велики спин: Никакав март није ни био у опцији

"Померање" избора за аналитичаре велики спин: Никакав март није ни био у опцији

Н1 Инфо 14.12.2019
Дан након трећег округлог стола о изборним условима, стижу реакције на јучерашње договоре. Шеф владине Радне групе за унапређење изборних услова Небојша Стефановић каже да је конкурс за нове чланове РЕМ-а расписан и да је до… »
Брнабић уживо: Лично сам замолила председника Вучића да одложи изборе! Прихватио је иако је био против тога

Брнабић уживо: Лично сам замолила председника Вучића да одложи изборе! Прихватио је иако је био против тога

Курир 14.12.2019
Хвала опозицији што моли за 9 месеци продужења мог мандата, рекла је и додала да ће СНС 28. децембра представити свој план и програм за наредних 5 година - до 2025. БЕОГРАД - Што се тиче датума избора, ја сам лично замолила… »
Брнабић: Вучић прихватио моју молбу за померање избора

Брнабић: Вучић прихватио моју молбу за померање избора

Слободна Европа 14.12.2019
Премијерка Србије Ана Бранабић изјавила је да је "лично замолила председника Србије Александра Вучића да се максимално помери датум одржавања избора, али у складу са законом и Уставом". Брнабић је додала да је председник био… »
Брнабић: Вучић прихватио моју молбу да максимално помери изборе

Брнабић: Вучић прихватио моју молбу да максимално помери изборе

Н1 Инфо 14.12.2019
Премијерка Србије Ана Бранабић изјавила је данас да је лично замолила председника Србије Александра Вучића да се максимално помери датум одржавања избора, али у складу са законом и Уставом. Брнабић је додала да је председник био… »
"Замолила сам председника": Брнабић о изборима: Вучић прихватио моју молбу, јер радимо као тим

"Замолила сам председника": Брнабић о изборима: Вучић прихватио моју молбу, јер радимо као тим

Блиц 14.12.2019
Лично сам замолила председника Србије Александра Вучића да се "максимално могуће" помери одржавање избора, али у складу са Уставом и законом, каже председница Владе Србије Ана Брнабић. - Могу да кажем да је председник био против… »
Брнабић о изборима и захтевима дела опозиције: Испуњено 70 одсто препорука европских парламентараца

Брнабић о изборима и захтевима дела опозиције: Испуњено 70 одсто препорука европских парламентараца

Телеграф 14.12.2019
Влада Србије континуирано ради на унапређењу изборних услова од јуна 2017.године - изјавила је премијерка. Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је лично замолила председника Србије Александра Вучића да се… »

Вести дана »