Повезане вести
Ни Томане, ни Жандер, Звезду из Европе избацило ''неписано правило''?!
Спортске.нет 15.12.2019
Да се данас игра она иста утакмица, Звезда то правило не би испоштовала. Црвена звезда ће данас против Чукаричког прославити јесењу титулу, али сви на ''Маракани'' су још увек под утиском болне елиминације са европске сцене, пре… »
Марко Марин: Шутнуо бих пенал да сам знао да чете кривити Томанеа!
Хот спорт 15.12.2019
После пораза у Атини од Олимпијакоса и распршеног сна о европском пролећу о пеналу са ‘Караискакиса’ говорио је Марко Марин. Владан Милојевић је после меча са Олимпијакосом истакао да је Маринова одлука била да он не шутне пенал… »
Марин о пеналу из Пиреја: Шутирао бих да сам знао да ћете кривити Томанеа!
Мондо 15.12.2019
"То је и био договор, никако га не треба кривити због промашаја, желео је најбоље", навео је капитен Црвене звезде. "То је и био договор, никако га не треба кривити због промашаја, желео је најбоље", навео је капитен Црвене… »
Требало је да шутирам: Марин, за "Новости", о томе зашто није извео пенал против Олимпијакоса
Вечерње новости 14.12.2019
Боље би било да сам ја промашио. Никако не треба кривити Томанеа, жао ми је због реакција – каже капитен Црвене звезде. МНОГО се буке дигло око Звездиног пенала против Олимпијакоса у Атини и промашаја Томанеа у финишу првог… »
Вести дана »
Обрадовић: „Моји играчи су хероји, уз најбољу публику чуда су могућа“
Данас пре 17 минутајош 2 повезане