Povezane vesti
"To sam radila da bih mu: Podilazila..." Iva i Stefan se oglasili nakon raskida, ispričali sve o taktikama, igri i glumi
Blic 15.12.2019
Iva Grgurić i Stefan Karić završili su romansu, a sada su prvi put otvoreno govorili o raskidu. Iva je istakla da smatra da je ona kriva što njihova romansa nije opstala. - Zbog mojih postupaka mi smo i raskinuli. Već me danima Mića kritikuje zbog… »
Ovo je pravi razlog zašto su iva i stefan raskinuli! Ja sam zbog toga bila u grču, nikako nisam mogla da se opustim!
Kurir 15.12.2019
Iva Grgurić neplanirano je udružila snage sa Stefanom Karićem tokom večeri rezervisane za pitanja novinara, te su tako svima stavili do znanja zašto su njih dvoje zaista stavili tačku na njihovu rijaliti vezu. "Zbog mojih postupaka mi smo i raskinuli… »
Vesti dana »
Vučić: Bićemo jedna od vodećih zemalja u Evropi po privrednom rastu u narednih pet godina
Euronews pre 37 minutajoš 31 povezana
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji od danas mogu da se provere onlajn
Jugmedia pre 47 minutajoš 21 povezana
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 31 povezana
Građanske slobode "pod represijom": Srbija dospela u rang Gruzije, Zimbabvea, Pakistana i El Salvadora
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih