Povezane vesti
"To sam radila da bih mu: Podilazila..." Iva i Stefan se oglasili nakon raskida, ispričali sve o taktikama, igri i glumi
Blic 15.12.2019
Iva Grgurić i Stefan Karić završili su romansu, a sada su prvi put otvoreno govorili o raskidu. Iva je istakla da smatra da je ona kriva što njihova romansa nije opstala. - Zbog mojih postupaka mi smo i raskinuli. Već me danima Mića kritikuje zbog… »
Ovo je pravi razlog zašto su iva i stefan raskinuli! Ja sam zbog toga bila u grču, nikako nisam mogla da se opustim!
Kurir 15.12.2019
Iva Grgurić neplanirano je udružila snage sa Stefanom Karićem tokom večeri rezervisane za pitanja novinara, te su tako svima stavili do znanja zašto su njih dvoje zaista stavili tačku na njihovu rijaliti vezu. "Zbog mojih postupaka mi smo i raskinuli… »
Vesti dana »
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojniji gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 47 povezanih
Šapić nikoga nije pitao za postavljanje terazija na Terazijama: Sve sproveo u tajnosti, sakrio i cenu
Nova pre 55 minutajoš 36 povezanih
Srbija centar: Brnabić potura skupštinu da uradi prljav posao za SNS i Vučića oko REM-a
Beta pre 50 minutajoš 25 povezanih