Повезане вести

Деа Ђурђевић открила да је недељама сањала несрећу

Деа Ђурђевић открила да је недељама сањала несрећу

Вести онлине 15.12.2019
Лепа и храбра Деа Ђурђевић редовно иде на терапије код физиотерапеута, како би се у потпуности опоравила од повреда које је задобила у саобраћајки у фебруару ове године. Наиме, недавно се чак, лепа водитељка након последње… »
Деа Ђурђевић открила да је недељама сањала несрећу и потражила је помоћ психијатра: "Тешко је када мислиш да можеш, али…

Деа Ђурђевић открила да је недељама сањала несрећу и потражила је помоћ психијатра: "Тешко је када мислиш да можеш, али…

Блиц 15.12.2019
Водитељка Деа Ђурђевић постала је херој нације када је након саобраћајне несреће у којој је задобила тешке телесне повреде наставила да се бори. Она за “Блиц” каже да опоравак није увек текао сјајно, да је, као и сви, имала… »
Не можеш све сам! Велико признање храбре Дее Ђурђевић: Она ми је помогла да престанем да сањам несрећу!

Не можеш све сам! Велико признање храбре Дее Ђурђевић: Она ми је помогла да престанем да сањам несрећу!

Курир 15.12.2019
Водитељка Деа Ђурђевић у фебруару је доживела стравичну несрећу, а опоравак, каже, није баш увек ишао сјајно. Имала је моменте када је желела да се осами, али је и потражила помоћ стручног лица. "Наравно да волим да се затворим… »

Вести дана »