Povezane vesti

Dea Đurđević otkrila da je nedeljama sanjala nesreću

Dea Đurđević otkrila da je nedeljama sanjala nesreću

Vesti online 15.12.2019
Lepa i hrabra Dea Đurđević redovno ide na terapije kod fizioterapeuta, kako bi se u potpunosti oporavila od povreda koje je zadobila u saobraćajki u februaru ove godine. Naime, nedavno se čak, lepa voditeljka nakon poslednje terapije fotografisala… »
Dea Đurđević otkrila da je nedeljama sanjala nesreću i potražila je pomoć psihijatra: "Teško je kada misliš da možeš…

Dea Đurđević otkrila da je nedeljama sanjala nesreću i potražila je pomoć psihijatra: "Teško je kada misliš da možeš…

Blic 15.12.2019
Voditeljka Dea Đurđević postala je heroj nacije kada je nakon saobraćajne nesreće u kojoj je zadobila teške telesne povrede nastavila da se bori. Ona za “Blic” kaže da oporavak nije uvek tekao sjajno, da je, kao i svi, imala momente kada je… »
Ne možeš sve sam! Veliko priznanje hrabre Dee Đurđević: Ona mi je pomogla da prestanem da sanjam nesreću!

Ne možeš sve sam! Veliko priznanje hrabre Dee Đurđević: Ona mi je pomogla da prestanem da sanjam nesreću!

Kurir 15.12.2019
Voditeljka Dea Đurđević u februaru je doživela stravičnu nesreću, a oporavak, kaže, nije baš uvek išao sjajno. Imala je momente kada je želela da se osami, ali je i potražila pomoć stručnog lica. "Naravno da volim da se zatvorim u svoja… »

Vesti dana »