Povezane vesti

Bastać: Montirani politički proces se ubrzava jer se vlast raspada zbog afera

Bastać: Montirani politički proces se ubrzava jer se vlast raspada zbog afera

Novi magazin 16.12.2019
Predsednik beogradske gradske opštine Stari Grad i član Predsedništva Stranke slobode i pravde Marko Bastać izjavio je da se "montirani politički proces" protiv njega ubrazava jer se, kako je rekao, vlast raspada pod pritiskom afera. "Jako je teško… »
Detalji ispitivanja Bastaća! Odbio poligraf po drugi put! Evo šta je rekao u SBPOK o maltretiranju kuma Lešnjaka

Detalji ispitivanja Bastaća! Odbio poligraf po drugi put! Evo šta je rekao u SBPOK o maltretiranju kuma Lešnjaka

Kurir 16.12.2019
Predsednik beogradske opštine Stari grad Marko Bastać saslušan je u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), a u izjavi koju je dao negirao je da je tukao i fizički maltretirao kuma Lazara Lešnjaka. Istovremeno, Bastać, koji je član… »
Bastać: Proces ubrzan jer se vlast raspada pod pritiskom afera

Bastać: Proces ubrzan jer se vlast raspada pod pritiskom afera

Danas 16.12.2019
Mesec i po dana posle iznetih optužbi predsednik opštine Stari grad i član Predsedništva SSP dao izjavu Montirani proces protiv mene se ubrzava jer se vlast raspada pod pritiskom afera, kaže Marko Bastać za naš list komentarišući to što je mesec… »
Bastać: Politički proces protiv mene se ubrzava, jer se vlast raspada zbog afera

Bastać: Politički proces protiv mene se ubrzava, jer se vlast raspada zbog afera

N1 Info 16.12.2019
Predsednik beogradske gradske opštine Stari Grad i član Predsedništva Stranke slobode i pravde Marko Bastać izjavio je da se "montirani politički proces" protiv njega ubrazava jer se, kako je rekao, vlast raspada pod pritiskom afera. "Jako je teško… »

Vesti dana »