Povezane vesti
Dvanaesti dan štrajka: Velike gužve u saobraćaju u Parizu, kolone duge 630 kilometara
Blic 16.12.2019
Stanovnici Pariza ušli su danas u dvanaesti dan velikih gužvi u saobraćaju zbog štrajka zaposlenih u javnom prevozu povodom predložene reforme penzionog sistema. Štrajk je počeo da ugrožava planove hiljada ljudi o putovanjima tokom predstojećih praznika… »
Dvanaesti dan gužvi u Parizu zbog štrajka
Slobodna Evropa 16.12.2019
Stanovnici Pariza ušli su danas u dvanaesti dan velikih gužvi u saobraćaju zbog štrajka zaposlenih u javnom prevozu povodom predložene reforme penzionog sistema. Štrajk je počeo da ugrožava planove hiljada ljudi o putovanjima tokom predstojećih praznika… »
Vesti dana »
Dekan Sinani kaže da bi pripadnici UKP trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument, VJT saopštava o kom se dokumentu radi
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 35 povezanih
Misija Artemis II je trenutno u Zemljinoj orbiti: Testiranje Orion kapsule i problem sa toaletom pre puta na Mesec
Euronews pre 1 satjoš 52 povezane
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 50 minutajoš 56 povezanih